Photo by: Jackson Hayes
V zraku

Lahko to, kdaj se rodiš, vpliva na tvoj videz? So zvezde in astronomija odločilni za tvoje fiziološke lastnosti? Kaj pa, če tvoje astrološko znamenje ne vpliva le na tvoj “karakter”, temveč tudi tvoj videz?!

Že leta astrologi špekulirajo in iščejo nebesno znamenje – astrološki znak, ki je tako značilen za lepe ljudi in zdi se da so slednjega naposled le odkrili!

Tako prevladuje splošno prepričanje, da so najlepši ljudje rojeni v znamenju tehtnice, torej med 23. septembrom in 22. oktobrom. Tehtnica je sedmi znak zodiaka. Torej zračno znamenje, ki mu vlada planet Venera. In prav zaradi vpliva tega mogočnega ženstvenega planeta naj bi imeli ljudje, rojeni v tem obdobju, najlepšo fizionomijo.

Tudi zato je med znanimi osebnostmi iz sveta filma in glasbe izjemno število prav tistih rojenih v znamenju tehtnice.

Njihov obraz je naj bi bil ovalen, privlačen in pravilen, nos pa kratek in gladek. Ustnice so polne, zapeljive in nekoliko temnejše, oči izzivalne in skrivnostne. Lasje večinoma temi, bujni in mehki. So zelo urejeni in elegantni. Veliko dajo na prvi vtis in so šarmatni.

Galerija: Slavni po horoskopu tehtnice

Will SmithOdpri galerijo

Europarkova sanjska poroka Europark bo poskrbel za sanjsko poroko Ledena gora med otokom Paulet in Južnimi Shetlandskimi otoki v Weddllovem morju. Antarktični polotok. / Antarctic Peninsula. 2005. ©Sebastião Salgado. Amazonas Images. Fotografska razstava: Sebastião Salgado – Geneza Od 10. do 21. maja bo Cerkno že enaindvajsetič zapovrstjo odeto v zvoke in ritme jazza. Jazz Cerkno 2016 Majske igre 2016 Majske igre 2016