Računalnik Volta V
V zraku · tehnologija

Ste siti plastičnega oz. kovinskega videza osebnih računalnikov? Običajno morate izbirati med estetsko privlačnim ohišjem in računalnikom, ki ga lahko nadgrajujete. Pri osebnem računalniku Volta V vam ni treba izbirati. Ohišje je izdelano iz lesa, kar mu daje eleganco in v prostor vnaša toplino, na voljo pa vam je široko paleta komponent, ki jih lahko pozneje posodabljate.

Le redkokatero računalniško ohišje se zlije s prostorom. Ravno zato jih tako radi postavimo na čim manj vidno mesto, nekam pod mizo. Osebnemu računalniku Volta V pa boste želeli najti karseda vidno mesto. Izdelan je iz lesenega ohišja, kar mu daje eleganco in toplino, ki manjka njegovim bratom.

PREBERITE ŠE: CES 2017: novi Dell XPS 27 – kar 10 zvočnikov za računalnik vse-v-enem

Ohišje ročno izdelujejo pri podjetju Computer Direct Outlet in ga nikoli ne bi prepoznali kot osebnega računalnika. Na voljo je v več izvedbah, od takšne za nezahtevne uporabnike do najbolj zahtevnih, ki iščejo samo najboljše. Za te je na voljo izvedenka s procesorjem Intel Core i7, 32 GB sistemskega pomnilnika in grafično kartico GeForce GTX GPU. Računalnik je vodno hlajen, s protiprašnimi filtri in optimizirano akustiko. Ker ima vodoravno ohišje, je lahko tudi stojalo za zaslon. Je ravno prav dvignjen od tal, da lahko spodaj potisnete tipkovnico. Žal ni poceni. Zanj boste namreč morali odšteti nekaj manj kot 1900 evrov. Mislite, da ga lahko sami naredite za manj denarja? Vsekakor. Pa se vam da oz. bi to znali? To pa je druga pesem.

Galerija – osebni računalnik Volta V:

Računalnik Volta VOdpri galerijo

Photoshop - glasovno upravljanje Photoshop bomo lahko že kmalu glasovno upravljali Nalepka NanoSticker CES 2017: NanoSkin – nalepka za pametni telefon, ki za 20 odstotkov podaljša delovanje baterije Eurotrip_6793090 Top 10 spletnih strani in aplikacij za popotnike 2017 LG Tone platinum LG Tone platinum: najboljši zvočniki v podobi ogrlice ·