ada
V zraku · tehnologija

Pozabite na foto papir, Woodsnap vam digitalne fotografije natisne na les. In glede na to, da imamo zaradi pametnih naprav, ki so z nami 24 ur na dan, pri roki vseskozi tudi fotoaparat, kopičimo enormne količine fotografij. A čeprav ovekovečimo domala vsak trenutek, pa večino fotografij potem le redko obiščemo, kaj šele natisnemo. Tiskanje je tako rezervirano le še za ”izbranke”, ki pa se jim les še lepše poda kot papir. Fotografije natisnjene na les so ensotavno zakon.

Tisk nas les, ki ga ponuja Woodsnap, nas spomni na neke druge čase. Na čase, ko smo listali skozi fotoalbume, na analogno dobo, ko smo bili selektivni pri pritiskanju na sprožilec, in ne tako kot v digitalni dobi, ko smo vse bolj selektivni pri obisku foto-studiov. In ker so virtualni albumi kot Alkatraz, saj le redko kateri fotografiji uspe pobegniti primežu digitalnega sveta, jim tedaj privoščite poseben, leseni tretma. Pri Woodsnapu vam tako digitalno fotografijo natisnejo na les. Pozabite torej na foto papir svetleče in mat površine.

PREBERITE ŠE: Picattoo: Spremeni svoje Instagram fotografije v začasni tatu

Na njihovi spletni strani lahko izbirate med različnimi velikostmi oziroma formati lesa, ali gre za eno fotografijo ali kolaž, itd. Med digitalno fotografijo in fotografijo na lesu so le trije enostavni koraki in cca. 25 evrov + poštnina. Ves tiskarski postopek je patentiran in ročno delo.

Tablica Dell Venue 8 7000 Dell Venue 8 7000: najtanjša tablica na svetu Twitter Twitter odslej omogoča neposredno prevajanje tvitov picattoo2 cover Picattoo: Spremeni svoje Instagram fotografije v začasni tatu new 2 Najbolj pričakovane računalniške igrice v letu 2015 ·