Xiaomi Mi Pad 3
V zraku · tehnologija

Xiaomi je lansiral tablični računalnik Xiaomi Mi Pad 3, ki je po videzu enak predhodniku, zato pa je precej zmogljivejši. Kljub temu ostaja cenovno izjemno dostopen.

Podobno kot Apple je tudi Xiaomi potihem predstavil tablični računalnik Xiaomi Mi Pad 3, ki bo po meri vseh tistih, ki ne želijo investirati v Applov iPad Mini in preplačati imena. Xiaomi Mi Pad 3 predstavlja odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Odet je v kovinsko ohišje, pod katerim so skrili šestjedrni procesor MediaTek MT8176 (2,1 GHz), ki poganja najnovejši operacijski sistem Android (Marshmallow). Namenili so mu 4 GB sistemskega pomnilnika, za shranjevanje podatkov pa so mu odmerili 64 GB prostora za shranjevanje, ki ga bo moč razširiti s pomnilniško kartico microSD.

PREBERITE ŠE: Xiaomi predstavil pametne superge, ki imajo boljši procesor kot tvoj telefon

Videz ostaja enak kot pri Mi Pad 2 iz leta 2015, prav tako ima Xiaomi Mi Pad 3 enak 7,9-palčni zaslon IPS ločljivosti 2048 x 1536 slikovnih točk (326 ppi). Poleg boljšega procesorja (prej Intel SoC) pa ima tudi zmogljivejšo baterijo (6600 mAh), ki zagotavlja 12 ur uporabe večpredstavnostnih vsebin in 867 ur v stanju pripravljenosti. Boljši je tudi digitalni fotoaparat, ki ima zdaj 13 MP (f/2.2), medtem ko spletna kamera premore 5 milijonov slikovnih točk. Novinec je že v prodaji. Za tablico morate v spletni prodajalni odšteti 205 evrov.

Galerija – Xiaomi Mi Pad 3:

Xiaomi Mi Pad 3Odpri galerijo
Lego replika računalnika Macintosh Delujoča mini Lego replika računalnika Macintosh Novi iPad (2017) Novi iPad (2017) – Applov tablični računalnik za plitke žepe Zaslon pametnega telefona Poškodovani zasloni pametnih telefonov se bodo kmalu zacelili sami Zvočniki Bang & Olufsen BeoSound Shape Bang & Olufsen BeoSound Shape – neopazni stenski zvočni sistem · ·