cover-youtubetv
V zraku · tehnologija

Google je predstavil novo storitev – YouTube TV, ki omogoča spremljanje številnih televizijskih programov v živo. V nasprotju s kanalom YouTube je YouTube TV plačljiv. So kabelski televiziji šteti dnevi?

Google je nedavno najavil novo storitev z imenom YouTube TV. Gre za televizijo, ki prenaša sliko v živo. Trenutno je na voljo le peščici, in sicer prebivalcem mest New York, Los Angeles, Filadelfija, San Francisco in Chicago. Postopno naj bi svoje lovke stegovala tudi po drugih mestih oz. državah.

PREBERITE ŠE: Mobilna aplikacija YouTube Go: za tiste s počasnim internetom in za ogled brez povezave

Mesečna naročnina na YouTube TV znaša dobrih 30 evrov. Za ameriške uporabnike je na voljo šest računov, ki ponujajo dostop do prek 40 kanalov – med njim Fox, ESPN, CBS, BBC America in NBC Universal –, številnih novičarskih portalov, TV-nadaljevank, TV-serij in filmov. Za poznejši ogled si lahko posnamemo vsebino, ki se shrani v oblak. Ogled je prek namenske aplikacije možen na določenih pametnih telefonih iOS in Android ter na spletni strani tv.youtube.com.

YouTube TV lahko uporabljate tudi na televiziji, a za zdaj le, če ta podpira Google Chromecast (tega naročnik dobi skupaj s plačilom naročnine). Kar še navduši, je dejstvo, da lahko naročnino prekinete brez dodatnih stroškov, prav tako ni potreben podpis pogodbe.

Galerija – YouTube TV:

YouTube TVOdpri galerijo
Xiaomi Mi Pad 3 Xiaomi Mi Pad 3: vse, kar pričakujete od tablice Lego replika računalnika Macintosh Delujoča mini Lego replika računalnika Macintosh Novi iPad (2017) Novi iPad (2017) – Applov tablični računalnik za plitke žepe Zaslon pametnega telefona Poškodovani zasloni pametnih telefonov se bodo kmalu zacelili sami · ·