Skupinski selfi s Hillary Clinton
V zraku · buzz buzz

Je mladina Hillary Clinton obrnila hrbet? Čeprav se zdi, da jo množica ignorira oz. da je na drugi strani sobe nekaj precej bolj zanimivega od demokratske predsedniške kandidatke, pa ni šlo ne za eno ne za drugo. Kar vidite, so predstavniki selfi generacije, ki so ji hrbet obrnili zgolj zato, da bi lahko bili z njo na selfiju. Posnetek je nedavno nastal v Orlandu, posnela pa ga je Barbara Kinney.

Borba za ameriški predsedniški stolček je na vrhuncu in oba predsedniška kandidata – demokratinja Hillary Clinton in republikanec Donald Trump – letata iz kraja v kraj, kjer zbirata podporo in glasove za bližajoče se volitve. A ”to ni političen prispevek”, če parafraziramo skupino Martin Krpan, pač pa zgodba o pomenljivi fotografiji Hillary Clinton in njenih privržencev.

Na njej Hillary, mahajoča, stoji pred množico, ki ji kaže hrbet. A ne zato, ker bi bilo na drugem koncu sobe nekaj precej bolj zanimivega, čeprav se na trenutek zdi, da tudi Hillary maha nekomu na drugi strani prostora. In tudi ne zato, ker bi jo ta iz kakšnega protesta ignorirala. Ravno nasprotno. Njeni mladi privrženci, ki so se tega dne zbrali v Orlandu, so namreč na vsak način želeli s Hilary posneti selfi.

PREBERITE ŠE: Fujifilm X-A3: retro fotoaparat za selfi generacijo

Fotografijo je posnela poklicna fotografinja Barbara Kinney, članica volilnega štaba Clintonove in nekoč uradna fotografinja nekdanjega predsednika Billa Clintona. Prizor je sicer zrežiran. Hillary je namreč množici predlagala, naj naredijo skupinski selfi, pozneje pa je z nekaj privrženci posnela tudi nekaj individualnih.

Skupinski selfi s Hillary ClintonOdpri galerijo

Kako povečati produktivnost na delovnem mestu? 16 znanstveno podprtih trikov za večjo produktivnost Zadevo lahko rešite tudi drugače. S tem trikom si nakupovalni voziček izposodite brez vstavljanja denarja ali žetona Cindy Crawford je zrušila mit, da naj bi bile manekenke pri manj pametnih. Crawfordova je bila maturantka z najboljšim uspehom in je diplomirala iz kemijske tehnologije na univerzi Northwestern. Supermodeli nekoč in danes Labyrinth Ljubljana Labyrinth Ljubljana: temačen labirint, ki preizkuša meje našega poguma in iznajdljivosti · ·