PicMonkey Collage
V zraku · buzz buzz

Nihče od nas ne hodi rad k zdravniku. Ampak… punce bi z veseljem obiskale zdravnika, če bi naš zdravnik izgledal kot sanjski zdravnik Mike. Poleg tega, da je pameten in “seksi, ima še čudovitega psa pasme husky po imenu Roxy. Pripravljene na nekaj sanjarjenja o tem magičnem paru?

Instagram račun vročega zdravnika Mika in njegovega psa Roxyja, je trenutno najbolj vroča stvar, ki jo bomo zasledili na internetu!
Dinamični duo, ki ga sestavljata specializant medicine, zdravnik Mike ter pes pasme husky, po imenu Roxy, vsak dan sproti na Instagramu objavljata svoje dnevne dogodivščine. Ta čudovit par ima še eno skupno lastnost – oba sta noro čedna, tako lastnik, kot pes.

PREBERITE ŠE: Majhna dekletca pomagajo naličiti in svetovati odraslim ženskam za njihov prvi zmenek. Rezultat? Ljubek!

V galeriji si lahko ogledamo fotografije Mika in Roxy, ki bodo gotovo polepšale še tako siv dan.

"Seksi" zdravnik Mike in njegov pes RoxyOdpri galerijo
Kakšna je verjetnost, da boste umrli zaradi aktivnosti, ki jo prakticirate? Kakšna je verjetnost, da umrete glede na to kaj počnete Rage Room Rage Room – soba besa, kjer lahko razbijate stvari po mili volji first-date- Majhna dekletca pomagajo naličiti in svetovati odraslim ženskam za njihov prvi zmenek. Rezultat? Ljubek! Wanderers Wanderes: Kako bo izgledalo človeško osvajanje vesolja nekje daleč v prihodnosti ·