Slovenski natikači Zakistar
Utrip mesta · moda

Zakistar so inovativni slovenski natikači, ki vzbujajo občutek bose hoje. Njihov podplat je namreč posut s kamenčki, ki so bili nabrani na obrežju gorskih jezer in razporejeni ročno. Prvi preizkuševalci natikačev Zakistar so hojo v njih primerjali z masažo podplatov. Natikači so delo četverice blejskih podjetnikov, če vam je njihov izdelek všeč, pa ga lahko podprete na Kickstarterju.

Inovativni slovenski natikači Zakistar vzbujajo občutek bose hoje po drobnem pesku, ki je tako značilen za številne plaže. Tega ustvarjajo drobni kamenčki, posuti po zgornjem delu podplata. Spodnji del je izdelan iz gume Vibram (paščki so iz pravega usnja), ki nudi zanesljiv korak na vseh vrstah podlage.

Natikači ekipe, ki jo tvorijo ustanovitelj Aljaž Pazlar, Nik Vene, Lojze Žust in Andrej Kokalj, nudijo zdravo, udobno in zabavno hojo, in to neodvisno od podlage. Natikači Zakistar so kot Jaguar med avtomobili. Vsak avto nas prepelje od točke A do točke B, a med njimi vlada velika razlika, beremo na Kickstarterju, kjer lahko svoj par naročite že za 17 evrov. Nosili jih boste lahko naslednjo poletno sezono, saj je predvideni rok dostave april 2017.

PREBERITE ŠE: Secura – razbremenite težo fotoaparata s slovensko inovacijo

Izbirate lahko med tremi osnovnimi modeli – rumenim z rdečim potiskom ter belim ali rumenim z bež paščkom – in personificiranimi uniseks natikači Zakistar (na voljo je paleta barv, dve barvi paščka, tudi potisk lahko določite sami).

Slovenski natikači ZakistarOdpri galerijo
Ljubljanski teden mode LJFW 2016 LJFW 2016: septembrski ljubljanski teden mode Ljubljana Fashion Week 2016 v hotelu Slon Interaktivni tatuji DuoSkin: pametni tatuji, s katerimi upravljamo mobilne naprave Superge Nike Air Zoom Talaria Black Gold Superge Nike Air Zoom Talaria Black Gold – črno-zlate v čast OI Rio 2016 Vodoodporne superge Converse Čevlji 2016: Converse za jesen ponuja vodoodporne superge · · · · · ·