Roza zlati Samsung Galaxy
V zraku · tehnologija · pametni telefoni/mobilniki

Potem ko je Apple z rožnato-zlato barvo zadel v polno in sta rožnato-zlata iPhone 6 in 6 Plus postala pravi prodajni hit med predstavnicami nežnejšega spola, je v isti odtenek svoja vodilna telefona Galaxy S7 in S7 Edge zdaj odel še Samsung. Odločitev, komu lepše pristaja barva, ali Applovemu ali Samsungovemu paradnemu konju, prepuščamo vam, medtem ko strojne specifikacije, pa naj jih še tako obračate, govorijo v prid Galaxyja.

Samsung Galaxy S7 in S7 Edge sta od zdaj na voljo tudi v rožnato-zlati različici. Do zdaj smo lahko izbiralo med belo, črno, zlato in srebrno barvo, z novo, peto barvo pa pri Samsungu merijo predvsem na žensko občinstvo. Kot pravijo, žlahtna rožnata barva ustvarja vtis nežnosti in občutek, da telefon seva od znotraj.

PREBERITE ŠE: 5 razlogov, zakaj je Samsung Galaxy S7 najboljši pametni telefon na svetu!

Samsung Galaxy S7 in S7 Edge v rožnato-zlatem odtenku sta trenutno na voljo le v Južni Koreji, že kmalu pa ju lahko pričakujemo tudi v Sloveniji in drugod po svetu. Ali bodo Instagram preplavile tudi fotografije roza Galaxyjev, kot so jih fotografije roza iPhona 6S, pa bo pokazal čas.

Pametni telefon Posh Mobile Micro X S240 Posh Mobile Micro X S240 – najmanjši pametni telefon na svetu Motorola x Futura Motorola X Style – sloviti grafitar ohišje telefonov poslikal z grafiti Apple in Samsung ne sodelujeta prvič. iPhone 7s – skupni otrok znamke Apple in Samsung Najboljši pametni telefoni 2016 To so najboljši pametni telefoni 2016 · · ·