ženske frizure 2018
Utrip mesta · moda · ženska moda

Iščete navdih za novo frizuro ali pa želite samo osvežiti obstoječo? Potem si lahko navdih za ženske frizure 2018 poiščete kar na Pinterestu, kjer trenutno prednjači teh 5 seksi frizur.

Prvi meseci novega leta so namenjeni spremembam in izpolnjevanju novoletnih zaobljub. In ena izmed sprememb je prav gotovo tudi frizura. Vse vemo, da nova frizura ne bo zares spremenila našega življenja, a nihče ne more zanikati, da nam da neko novo energijo. Tukaj so ženske frizure 2018, ki bodo prevladovale letošnjemu letu, če seveda sodimo po Pinterestu.

Paž

Paž je zaznamoval leto za nami in videti je, da bo tudi leto pred nami. Praktična frizura ne zahteva veliko nege, zato tudi ne preseneča, da po njej posegajo zvezdnice, kot so Rihanna, Selena Gomez in Emma Roberts.

Ženske frizure 2018: pažOdpri galerijo

Francoske pričeske

Svet se še ni naveličal slovitega francoskega šika in videti je, da se ga še dolgo ne bo. Ena izmed najbolj priljubljenih frizur leta 2018 je srednje dolga razmršena frizura, ki jo obožuje številne Francozinje, najboljši dodatek pa je rdeča šminka.

Ženske frizure 2018: francoske pričeskeOdpri galerijo

Zavesasti frufru (curtain bangs)

Gre za frufru, ki se naravno razdeli na sredini čela. S tem boste videti šik brez truda. Da so danes tako priljubljeni, se lahko zahvalimo Brigitte Bardot.

Ženske frizure 2018: zavesasti frufur ("curtain bangs")Odpri galerijo

Kite

Na svoj račun boste prišle vse ljubiteljice kit. Kite trenutno obožujejo vodilni svetovni frizerji in zvezdnice. Pravil ni, dovoljeno je vse.

Ženske frizure 2018: kiteOdpri galerijo

Dolgi boho lasje

Se spomnite Jesse iz serije Girls? Ravno takšna frizura bo letos med najbolj priljubljenimi. Če imate dolge lase, potem uporabite večje navijalke ali figaro, s čimer boste ustvarile sproščeni videz valovitih las.

Ženske frizure 2018: dolgi boho lasjeOdpri galerijo

najlepše ženske poročne obleke 2018 2018 Najlepše ženske poročne obleke 2018 ženska sončna očala 2018 Ženska sončna očala 2018: modna očala za pomlad/poletje 2018 nakit 2018 Ženska moda 2018: nakit je modni dodatek leta deae1444d4d8f06ce409161c5b68d9c9a To je najboljša torbica glede na tvoje astrološko znamenje · · · · · · ·