brata
V zraku · buzz buzz

Ste rojeni kot najmlajši v družini? Čestitamo! Najnovejša raziskava britanske agencije YouGov je pokazala, da so najmlajši sorojenci bolj smešni.

Se vam je kdaj zdelo, da ima to, da ste najmlajši v družini, kup slabosti? Glavo pokonci. Najnovejša raziskava YouGov, v kateri so preučevali britanske sorojence, je pokazala, da so prvi otroci v družini resnično bolj odgovorni (kar 54 odstotkov jih čuti breme večje odgovornosti v primerjavi z najmlajšimi, med katerimi jih breme večje odgovornosti nosi le 31 odstotkov), so pa zato mlajši bolj smešni. Natančneje, za bolj smešne se je izkazalo 46 odstotkov najmlajših sorojencev in 36 odstotkov najstarejših.

PREBERITE ŠE: Kako vrstni red rojstva vpliva na inteligenco?

Starejši sorojenci so bolj družinsko naravnani

Mlajši so se izkazali še za bolj spontane in sproščene, starejši pa za bolj organizirane, samozavestne in družinsko naravnane. Zanimivo, 17 odstotkov mlajših je občutilo, da so bolj priljubljeni pri starših v primerjavi z 10 odstotki starejših. In kako je s tem v vaši družini?

Slavni sorojenci – kdo je starejši in za koliko?

Goran Dragić (1986) je tri leta starejši od brata Zorana Dragića (1989).Odpri galerijo

Najbolj gledani YouTube videoposnetki 2016 Top 10: najbolj viralni posnetki na kanalu YouTube 2016 tekila izguba kilogramov Tekila naj bi pomagala pri izgubi kilogramov! Sadje pod UV svetlobo Tako je videti sadje pod UV-svetlobo Sandi Murovec in Tina Maze Intervju: Sandi Murovec, smučarski guru · ·