fbpx

Cuckoo Cups odpira Kukušnjak, prav posebno butično trgovino, kot je še ni bilo

Trgovina se 2. oktobra odpira v Celju

V Celju se kmalu odpira Kukušnjak – prostor za druženje, v katerem boste lahko poklepetali, popili kavico, se zabavali, obiskali zanimive delavnice in kulturne večere ter obudili spomine na svoje otroštvo. Prostor bo namreč opremljen z izbranimi retro izdelki iz obdobja 60. let prejšnjega stoletja in Jugoslavije.

Zgodba emajliranih lončkov z imenom Cuckoo Cups se je začela pred slabimi tremi leti, ko je ustanoviteljica, Nina Majcen, iskala primerne dodatke za njeno uspešno start-up podjetje Nest Campers, v sklopu katerega oddaja nizkocenovne bivalnike in avtodome v najem. Danes, skoraj tri leta kasneje, ima namreč Cuckoo Cups svojo spletno trgovino, več kot 15.000 sledilcev, v tem letu pa jim je uspelo razširiti ekipo, poiskati nove poslovne prostore, kmalu pa pripravljajo še eno novost – v Celju, na Mariborski 45, bodo odprli prvo trgovino imenovano Kukušnjak, prav posebno butično trgovino, kot je še ni bilo.

Zgodba emajliranih lončkov z imenom Cuckoo Cups se je začela pred slabimi tremi leti.

Kukušnjak bo, kot že prej omenjeno, prostor za druženje, opremljen z izbranimi retro izdelki iz obdobja 60. let prejšnjega stoletja in Jugoslavije. Obenem pa bodo možnost za predstavitev izdelkov ponudili tudi izbranemu, manjšemu številu slovenskih ustvarjalcev. Izbrali so tiste, ki sledijo njihovim načelom in imajo visokokakovostne, slovenske in tudi okolju prijazne izdelke. Kupci bodo tako k njihovim izdelkom lahko dodali še domače kosmiče, nagrajeni slovenski gin, cvetlične šopke itd. in tako zaokrožili celoten nakup.

Poleg prodajalne bodo za obiskovalce redno pripravljali tudi posebne, dogodke “KUKU”. Ti bodo namenjeni vsem, ki bodo željni ustvarjanja in druženja. Pripravljali bodo dogodke in delavnice z majhnim številom udeležencev, ki bodo lahko pokazali svojo kreativnost pri ustvarjanju z emajliranimi lončki, poskusili kavo KUKU, pripravili cvetlične šopke, ustvarjali mozaike z lupinami in še in še.

Izdelki Cuckoo Cups

Z odprtjem prve fizične trgovine bo ekipa Cuckoo Cups predstavila tudi popolnoma novo linijo odštekanih izdelkov KUKU. Prihajajo novi motivi lončkov, džezve za levičarje, emajlirani piskri različnih velikosti, emajlirana cedila s potiski in še mnogo več … Vsak mesec, do konca leta bodo na voljo nove novosti, ki bodo razveseljevale kupce. Kmalu prihaja tudi nova kolekcija majic, jopic in otroških bodijev KUKU iz ekološkega bombaža, ki bodo navdušili tako mamice kot njihove male zaklade.

Kmalu prihaja tudi nova kolekcija majic, jopic in otroških bodijev KUKU.

Dodatne Informacije

cuckoo.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!