Fashion Week Aquafresh: Dajana Ljubičić in Izgubljeni trenutki

Dajana Ljubičić je industrijska oblikovalka, ki je našla svojo ljubezen v modi. S svojim konvencionalno nekonvencionalnim pristopom k oblikovanju navdušuje mnoge.

Njeno kreativno pot je zaznamovala tudi nagrada mednarodne žirije na modnem tekmovanju Mittelmoda, ki ji je omogočila delo v design studiu Levi Strauss&Co v Belgiji. Po vrnitvi v Slovenijo so jo posvojili pri Squatu, saj sodi med slovenske modne oblikovalce, ki jim je v svetu mode napovedana svetla prihodnost. Pod okriljem Squata samostojno predstavlja lastne kreacije, ustvarja pa tudi na področju gledališke kostumografije, stiliranja in modne fotografije.

Njena kolekcijo za prihodnjo hladnejšo sezono zaznamujejo izčiščene forme in poudarek na detajlu. Oblikovalka prisega na brezčasnost, čisto estetiko, kot tudi na impulze, saj jo ustvarjalni moment odpelje v raziskovanje detajlov, ki lahko prerastejo v modne zgodbe.

V galeriji si poglejmo njeno najnovejšo modno pripoved, ki jo je predstavila na prvem dnevu slovenskega tedna mode Fashion Week Aquafresh april 2014 v Centru urbane kulture Kino Šiška.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!