10ka_nagradnaigra_teskyjonas
1. apr
Kulturni izbor · odri

Ljubljana bo končno, kot se za prestolnico spodobi, postavljena na zemljevid tako domačih kot tujih stand up komikov. Odpira se namreč stand up klub 10ka!

Stand Up klub 10ka, Ljubljana
10ka
3 evre

Vsi ljubitelji stand up večerov bomo prišli na svoj račun. Klub 10ka bo gostoval v prostorih ljubljanskega Plesnega centra Jenko pod Kinoteko. Ceh za smeh in Pionirski dom sta združila moči in zagnala se bo 10ka. Na začetku bo klub ponujal dve predstavi tedensko. Andrej Težak – Tešky, idejni oče kluba, nam za začetek obljublja torke novega materiala, kjer bodo komiki nastopali z novimi šalami (žepu prijazna vstopnina 3 evrov bo vključevala tudi konzumacijo) ter petke, ki bodo ponujali najboljše, kar ponujata domača in regionalna scena, občasno pa bodo za mikrofon stopili tudi angleško govoreči komiki. Cena tovrstnih večerov bo nekoliko višja, a čakajo nas tudi posebna presenečenja.

Prste pri otvoritvi kluba pa ima vmes tudi Jonas. Genercija, ki je odraščala ob Videošponu ter reviji Ž, Jonasa pozna tudi kot guruja bilijarda. Pred leti je v istem prostoru vodil legendarno akademijo za bilijard Desetka. Sedaj se vrača v malo drugačni vlogi. Ko ga je Tešky povabil k sodelovanju, idejno in programsko, se je preprosto moral pridružiti, saj se s stand-upom ukvarja tudi sam.

Prvi stand up klub v Sloveniji bo odprl svoja vrata 1. aprila, na dan norcev, kot se za tovrstni klub tudi spodobi. S sodelovanjem v nagradni igri pa lahko zadanemo vstopnico za obisk Jonasovega samostojnega šova 4. aprila v klubu 10ka.

Sodelujte v nagradni igri in zadenite vstopnico za Jonasov stand up v 10ki!

CineplexxMarcoSpada 30. marec, 2014 Balet Marco Spada neposredno iz Bolšoj teatra v Cineplexx TEDEN SLOVENSKE DRAME_Mare Mutić 27. marec, 2014 44. Teden slovenske drame pepelka promo_urska boljkovac (26)1 26. marec, 2014 Premiera: Pepelka – ravno prav klasična in nič premalo sodobna 15. marec, 2014 Spektakel AFRIKA! AFRIKA! marca v Gradcu! · · · · · · · ·