22. avg
V zraku · dan za

V Kranj se vrača festival Carniola. Dvanajstič bo s svojim zanimivim programom obiskovalcem ponudil več kot trideset dogodkov.

do
Kranj, različne lokacije
Festival Carniola
Odvisno od dogodka, večina dogodkov je brezplačnih

Pričakujemo lahko pisano paleto glasbenega, filmskega, umetniškega, performativnega ter urbanega dogajanja. Festival Carniola bo poskrbel za festivalsko vzdušje in povezal različne kranjske dogodke. Začetek festivala bo sovpadal s koncem kranjskega Jazz Kampa. Nadeljeval se bo s celodnevnim dogodkom Rolka ter nadeljeval z dvodnevnim Festivalom neodvisnega filma FilmMixer, ki se bo odvil prvikrat. Zaključek je rezerviran za koncertni cikel Dvocikel.

Večinoma brezplačne dogodke bomo od konca avgusta do začetka septembra lahko ujeli v Layerjevi hiši, v Stolpu Škrlovec, na Vovkovem vrtu, na Plečnikovih stopnicah, v Prešernovem gledališču, v Kishelsteinu, na Glavnem trgu ter na ulicah in trgih mestnega jedra Kranja.

Dogodek-Dubzilla_+_Klemen_Klemen 16. oktober, 9200 Festival Pisana Loka – Najbolj barvit škofjeloški festival Festival_Panc 16. oktober, 9200 Sedmi festival stand up komedije Panč Foto:  CAROLINE BOWMAN 16. oktober, 3800 Ljubljana festival: Muzikal Evita Sonus festival3 18. avgust, 2014 Sonus festival za poletni zaključek sezone na Jadranu ·