European Food Summit (Evropski simpozij hrane) 2019: nabrusite brbončice
16. mar
V zraku · dan za

Nabrusite brbončice – European Food Summit (Evropski simpozij hrane) bo v osrčju Ljubljane tudi v letu 2019 združil velike ume s področja kulinarike. Prisluhnili boste lahko navdihujočim kulinaričnim zgodbam slovenskih in tujih govornikov ter se udeležili dogodkov, kot so strokovni simpozij, kulinarični pohod po ljubljanskih kulturnih hramih in znamenitostih, nepozabna doživljajska večerja v čarobnem ambientu, gourmet smučarska tekma na Krvavcu in še veliko več. Vredno se je udeležiti takšnega “slastnega” dogodka.

do
Različna prizorišla po Ljubljani in Krvavec
European Food Summit (Evropski simpozij hrane)
od 14,90 €
Dogodek na Facebooku

Poznavalci okusne hrane zagotovo veste, da začetki današnjega kulinaričnega dogodka European Food Summit (Evropski simpozij hrane) segajo v leto 2009, ko je slovenski vinar Danilo Steyer organiziral prvo smučarsko tekmo gostincev in vinarjev na mariborskem Pohorju.

Leta 2010 je bila tekma ponovno organizirana, a zadnjič v tej organizaciji in na lokaciji pod Pohorjem. Na pobudo Tomaža Kavčiča in Deana Dubokoviča je od leta 2016 European Food Summit (Evropski simpozij hrane) takšen, kot ga poznamo danes.

Ker organizatorji dogodka (Jezeršek gostinstvo, Turizem Ljubljana in STO ter sponzorji) postati najpomembnejši kulinarični dogodek v regiji, iz leta v leto presenetijo z zanimivim programom.

V štirih dneh se bodo zvrstili številni dogodki, med njimi strokovni simpozij pod vodstvom Ane Roš in Andree Petrinja, kulinarični sprehod z ljubljanskimi kuharskimi mojstri po kulturnih hramih in znamenitostih, predpremiera najbolj kulinarične tržnice, nepozabna doživljajska večerja v čarobnem ambientu, smučarska tekma na Krvavcu in še veliko več.

Zagotovite si svoje mesto, ker je povpraševanje zelo visoko.


Mediterranean Winner Show 2019: razstava mačjih lepotcev 16. marec, 2019 Mediterranean Winner Show 2019: razstava mačjih lepotcev Pozdrav pomladi (Gregorčki) 2019: dan, ko se narava ponovno zbudi 11. marec, 2019 Pozdrav pomladi (Gregorčki) 2019: dan, ko se narava ponovno zbudi 58. Sejem Dom 2019: poučite se o trajnostnem bivanju! 5. marec, 2019 58. Sejem Dom 2019: poučite se o trajnostnem bivanju Zmajev karneval 2019: pridružite se pustni povorki 2. marec, 2019 Zmajev karneval 2019: pridružite se pustni povorki · ·