PreROCKba 2016
26. apr
V zraku · dan za

PreROCKba, mlad vsakoletni koncertni dogodek, ki še neuveljavljenim in perspektivnim glasbenim skupinam omogoča, da se predstavijo na večjem odru, bo letos v ljubljanski Cvetličarni na sporedu 26. aprila 2016. Preveri, kakšna je letošnja prerocbka. Vstopnice so že v prodaji.

do
Cvetličarna, Kranjčeva ulica 20, Ljubljana
PreROCKba
7 €
Dogodek na Facebooku

V aprilu se bo zdaj že tradicionalno prerockovalo, saj je v Cvetličarni 26. aprila 2016 na sporedu PreROCKba, mlad koncertni dogodek, ki neuveljavljenim in perspektivnim glasbenim skupinam odpira pot do velikega odra. Ideja PreROCKbe je namreč združevanje manj do srednje znanih slovenskih glasbenih rock skupin, ki se lahko tako predstavijo pred širšim občestvom; to jih sicer pričaka pod odrom, prav tako pa ni bojazni, da bi jih zasenčile zvezde večera.

PREBERITE ŠE: Marihuana marš 2016 – poklon konoplji in njeni subkulturi

Del letošnje PreROCKbe je bil tudi dogodek PrePreROCKba: avdicija za bande, na katerem je nastopila sedmerica glasbenih skupin, ki jih je komisija predhodno izbrala med 30 prijavljenimi. Zmagovalki, skupini Prelude in Jackson, boste lahko slišali tudi v ”Cvetki”, kjer si bodo oder podajale še skupine BO!, Nubira in Super Action Heroes.

Za konec pa vam zaupamo še poslanico oz. prerockbo letošnjih varuhov rocka: ”Skupaj bodo skupine pripravile en žanrsko zelo barvit in razgiban večer, ki bo vsem tarnajočim Slovencem končno dokazal, da naše gnezdo premore odlične glasbene skupine in da se slovenski rock kulturi obeta svetla prihodnost.” Vstopnice dobite tu.

Življenje po Ikei 21. april, 2016 Razstava: Življenje po Ikei Marihuana marš 2016 20. april, 2016 Marihuana marš 2016 – poklon konoplji in njeni subkulturi 10. Festival bosanske hrane 16. april, 2016 Festival bosanske hrane 2016 v znamenju največje baklave na svetu! Festival čokolade 2016 15. april, 2016 Festival čokolade 2016: Radovljica petič prestolnica čokolade ·