city CHEF akademija
9. okt
Utrip mesta · kulinarika

City Magazine pripravlja tokrat že tradicionalno obarvano kuharsko akademijo s temo – Jesenska pravljica. Tokrat se bomo naučili pripravljati najbolj zanimive jedi v jesenskem času. Vabljeni k prijavam. Število mest je omejeno.

do
Razstavni salon BSH Hišni aparati (aktivna kuhinja Siemens)
CityMagazine
25€

Buče, gobe, kostanjdočakali smo jesen, ki nam ponuja polno kulinaričnih dobrot iz gozda in domačega vrta. Miza na oktobrski City CHEF kuharski akademiji bo obarvana z jesenskimi pridelki kot se za ta letni čas spodobi. Za predjed bomo pripravili kremno juho iz muškatne buče, sledila bo glavna jed v obliki njokov z jurčki in gamberi ter tartufinih raviolov s svežimi jurčki, za konec pa še sladko presenečenje iz kostanja. Uradna voda akademije je Jamnica. Sladkali pa se bomo z vini vinarjev – Vinakras in Kmetije Slavček.

Pohiti, število mest za prijave je omejeno.

O akademiji City CHEF

S City CHEF kuharsko akademijo, želimo ljudem pokazati, da je kuhanje lahko hitro, zdravo in predvsem zabavno! Za to potrebujemo dobre, kvalitetne sestavine, koristne namige in zanimive nasvete, dobro vino, ščepec ljubezni in seveda dobro družbo! Torej, vabljeni v našo družbo, v aktivno kuhinjo Siemens, kjer bomo pod taktirko Kavalovih kuharskih mojstrov svoje čute razvajali z novimi, zanimivimi okusi, ki jih bomo dopolnjevali z ustreznimi vini.

153871089 11. september, 2013 Na kuharski akademiji bomo delali domače testenine leading_foto-food-924215165.jpg City kuharska akademija – tartufi kuharska_akademija_lead_fotka-801263904.jpg City kuharska akademija – jesenska pravljica city_kuharska_akademija_lead-1994773989.jpg City kuharska akademija – mehiška kuhinja · · ·