14. feb
Kulturni izbor · glasba

Za tiste, ki se najraje spogledujete s technom in bi dan zaljubljencev raje preživeli pod naelektrenimi žarometi, bo Dance & Romance z Valentinom Kanzyanijem kot nalašč, da romantiko zamenjate z elektronskim poplesavanjem.

F club
F club
do polnoči 7 evrov, kasneje 10 evrov.

Ni ljubitelja techna, ki med elektronskimi imeni ne bi poznal Valentina Kanzyanija, enega od začetnikov tega elektronskega žanra na naših tleh. Bogato biografijo v sebi nosi Valentino, predvsem glasbeno. Poleg tega, da je vodja založbe Jesus Loved You in še vedno zelo zagnan razvijalec avantgardne elektronske glasbe, ima rad tudi vonj po vinilu in Ibizi, od lani pa je tudi vidni varovanec Lucianovega kolektiva Cadenza.

In nekaj je v njegovem imenu, kar pripelje do logičnega zaključka – Valentino na valentinovo. Če smo mislili, da ne bi moglo biti bolj polno, se motimo! Na praznik zaljubljencev bo Valentino, ki je nastopal že po celi zemeljski obli, ljubezen in hvaležnost ob podpori Vida Vaia in Frakuja spet delil doma, in sicer v F clubu, kjer je v preteklosti že stkal kar nekaj epskih zgodb.


sticky fingers 2012 hi res 14. februar, 2014 Koncert: The Rolling Stones Tribute Band v Ljubljani 13. februar, 2014 Shigeto v K4 THE STROJ 2013 b foto Goran Petrasevic 13. februar, 2014 The Stroj v Kinu Šiška OneRepublic-in-Dubai 11. februar, 2014 One Republic čisto blizu nas · · · ·