Čokoladtni planet V Tušu
13. feb
V zraku · buzz buzz

Valentinovo je čas za zaljubljence in čokolado. V Planetu Tuš Kranj na ”predvečer” valentinovega zato prirejajo Čokoladno soboto. Že navsezgodaj bo cvetober vrhunskih slovenskih proizvajalcev čokolade ponujal sladke pregrehe in sladkanje začinil z zanimivimi lokalnimi zgodbami. Da je čokolada ključ do srca, boste spoznavali v animacijskih in nagradnih igrah, ob pomoči čokoladnega guruja Gorazda Potočnika pa boste lahko tudi sami ustvarili košček te najbolj priljubljene sladice.

Planet Tuš Kranj
Planet Tuš Kranj
Brezplačno

Na ”Valentinovo” soboto, 13. februarja 2016, se bo Planet Tuš Kranj spremenil v ”tovarno čokolade Willija Wonke”. Od jutra pa vse do večera se bo tako preimenoval v Čokoladni planet, saj bo obiskovalcem ponujal čokolado vseh vrst in oblik. Temno, belo, mlečno in z različnimi dodatki bo predstavilo deset priznanih slovenskih izdelovalcev in ponudnikov ekskluzivnih vrst čokolade in drugih čokoladnih izdelkov. Obiskovalci pa ne bodo samo nemi opazovalci in ”dvorni preizkuševalci”, ampak se bodo od 17. ure naprej lahko sami preizkusili v izdelavi čokolade, sodelovali v nagradnih igrah, animacijah in si kakšno slaščico omislili kot darilo za valentinovo.

PREBERITE ŠE: Verzi za valentinovo

Čokoladni praznik bo izrazito slovensko obarvan, saj Tuš ”preko vrste” v svoje vrste spušča izdelke lokalnega porekla. ”Ponosni smo, da tudi na področju sladic najdemo številne inovativne slovenske podjetnike. Čokolada je le eden od mnogih vrhunskih izdelkov izpod rok slovenskih proizvajalcev, ki jih sicer v Tušu na policah ponujamo preko 70 odstotkov,” so odločitev pospremili v Tušu. Na dogodku pod sloganom ‘Čokolada je ključ do srca’ se bodo predstavil Cukrček, Dolce amore, Bijolada, Berryshka, Iridis, Passero, De la Crême, Hiša vin in čokolade Kunej in Moja čokolada. Za glasbo bo poskrbel Boštjan Korošec in BK band.

Slika 2-Red Bull Air Race 12. april, 2014 Red Bullove letalske dirke nad morjem wallpaper-daenerys-dragon-1600 (1) 7. april, 2014 Prihaja nova sezona Igre prestolov! _DSC2773 copy 2 19. februar, 2014 Pop-up shop: Miss Vandelej + EB redesign 14. februar, 2014 Valentinova filmska noč bo erotična in nostalgična · · ·