IMG_6104-2
31. maj
V zraku · dan za · Utrip mesta · kulinarika

Prvi Cake Market v Ljubljani obljublja sladkanje s cupcakei in cakepopsi izpod rok izjemnih domačih ustvarjalcev, pestro izbiro dekorativnega materiala za peko, kuharskih knjig in tudi možnost udeležbe na delavnici na temo dekoracije slaščic.

do
Dunajska cesta 125, Ljubljana
Cake Market
Vstop je prost
Dogodek na Facebooku

29. oktobra 2014 se bomo na Dunajski 125 (bivši Merkur) sladkali s cupcakei, cakepopsi in podobnimi mojstrovinami izpod rok izjemnih ustvarjalcev slaščic. Ker se približujemo novembru, bo ves dogodek obarvan s prihajajočo nočjo čarovnic. Na Cake Marketu bomo občudovali sposobnosti prijavljenih ustvarjalcev, poizkusili mnoštvo različnih sladkorčkov in vzeli kakšnega tudi domov. Na voljo bodo tudi pripomočki za dekoracijo slaščic, ovitki za mafine in knjige z recepti za navdušene peke, s svojimi najmlajšimi pa se bomo lahko udeležili tudi ustvarjalne delavnice na temo krašenja slaščic.

Gledališki spektakel Marvel Universe Live! 25. november, 2016 Marvel Universe Live! – oglejte si Marvelove junake v živo! Britanski band Placebo prihajajo v Zagreb 10. november, 2016 Koncert: Placebo novembra v Zagrebu Ljubljanski maraton 2016 30. oktober, 2016 Tekaška prireditev: Volkswagen Ljubljanski maraton 2016 Eyes On: Mesec fotografije Dunaj 25. oktober, 2016 Razstava: Eyes On – Mesec fotografije Dunaj 2016