cover
13. jun
Kulturni izbor · glasba

Ljubjana je bogatejša za nov festival elektronske glasbe, ki bo potekal na različnih lokacijah po Ljubljani. Obljubljajo nam dva tedna, osem dogodkov, osem lokacij in več kot štirideset nastopajočih ter eno kompilacijo. Ker smo pripravljeni na poletje in užitkarske poletne večere nabite z energijo, že komaj čakamo na novo glasbeno poslastico.

do
Različne lokacije po Ljubljani
Stiropor
ni podatka
Dogodek na Facebooku

V zadnjih tednih junija se bo na osmih različnih lokacijah odvil čisto nov ljubljanski festival elektronske glasbe Stiropor, kjer se bo zvrstilo kar 40 domačih in tujih izvajalcev. Otvoritev 13. junija v Gali Hali prinaša tudi žanrsko pestro kompilacijo Stiropor vol. 1 z DJ-ji in producenti, ki so v minulih letih pomagali krojiti glasbeno podobo priljubljenega zbirališča kreativcev, Bi Ko Fe. Osrednji dogodek festivala pa se bo odvil 24. junija na ploščadi SEM in MSUM, kjer se bodo med drugim predstavili Dean Blunt z bendom, OM Unit in Mo Kolours. Vsekakor tedenski dvojec udarnih ritmov, ki se ga ne sme zamuditi!

Random logic 14. julij, 6800 Danes se pleše v centru Ljubljane : Elektronika v mestu Sonar 2014 14. julij, 1200 Festival Sónar je tako vroč, da mu še poletje zavida Gogol Bordello 2013 Press SREDNJA2 14. julij, 0400 Gogol Bordello spet v Ljubljani KOL3_fot_Uradna spletna stran skupine 14. julij, 5000 Kings of Leon bodo kraljevali pri sosedih ·