Whistler-2-Sterling-Lorence
21. avg
V zraku · dan za

Ne zgodi se pogosto, da se pod eno streho zberejo navdušenci kolesarstva. 14. novembra imate priložnost podpreti slovensko kolesarsko sceno in se družiti ob potopisnem predavanju in videoprojekcijah Connected Project in skupinskega potovanja v kanadski Whistler. Vse to ob spremljavi ritmov JAMirka in glasbenih prijateljev.

Klub K4, Ljubljana
Label
5 € po 23. uri
Dogodek na Facebooku

Label že od leta 2004 uspešno vodi različna potovanja, iz dolgoletnih izkušenj in želje po novem pa se je letos porodila ideja o prvem organiziranem skupinskem potovanju v gorskokolesarsko meko: Whistler v Kanadi. Njihova septembrska doživetja si boste lahko premierno ogledali 14. novembra v Klubu K4.

Svoj kolesarski video bodo predstavili tudi fantje, ki stojijo za Connected Project in si prizadevajo za širjenje kolesarstva in navduševanje ljudi nad potovanji.

PREBERITE ŠE: Vintage Swing Festival 2015 – praznik swinga v Celju

Potopisnemu predavanju in videoprojekcijam sledi glasbena zabava ob spremljavi ritmov JAMirka, Beyond Stereo in glasbenih prijateljev.

Gledališki spektakel Marvel Universe Live! 25. november, 2016 Marvel Universe Live! – oglejte si Marvelove junake v živo! Britanski band Placebo prihajajo v Zagreb 10. november, 2016 Koncert: Placebo novembra v Zagrebu Ljubljanski maraton 2016 30. oktober, 2016 Tekaška prireditev: Volkswagen Ljubljanski maraton 2016 Eyes On: Mesec fotografije Dunaj 25. oktober, 2016 Razstava: Eyes On – Mesec fotografije Dunaj 2016 · ·