fbpx

Dunking Devils LIVE 2019: največji akrobatski spektakel v Sloveniji

Dunking Devils LIVE 2019: največji akrobatski spektakel v Sloveniji

Dunking Devils so v svetu vodilna akrobatska skupina, njihove korenine pa segajo v leto 2004, ko so začeli kot skupina prijateljev s skupno strastjo do akrobatskega zabijanja žoge. Ob praznovanju svoje 10. obletnice bodo na spektaklu Dunking Devils LIVE premikali meje – na največjem akrobatskem cirkusu se bodo poleg njih kot gostje predstavili tudi drugi slovenski talenti: večkratni svetovni prvaki v plesu Artifex, akrobata Flipping Art, magični LED Motion, plesalki na drogu Duo Kamikazete in lanska zmagovalka oddaje Slovenija ima Talent Tjaša Dobravec ter gosti iz tujine Travelers Duo in Da Move Crew.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Hala Tivoli
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
od 17,50 do 41,90 €

V njihovi družbi je vedno zabavno, pri njih ne manjka adrenalina, zabave, atraktivnosti, navdušenja in navdiha – to so Dunking Devils, akrobatska skupina, ki s pogumom in kreativnostjo premika meje mogočega. In ob 10. obletnici bodo zares dokazali, da jim ni para, saj bodo pred slovensko publiko na velikem adrenalinskem spektaklu Dunking Devils LIVE pokazali, kako se streže stvarem.

V 10. letih so nastopili za več kot 2 milijona ljudi, vendar so se odločili, da bodo svoj rojstni dan podarili Slovenkam in Slovencem. Vse, kar so se naučili v teh letih na svojih nastopih, bodo letos maja združili v 90-minutni adrenalinski spektakel Dunking Devils LIVE, ki bo gledalcem zagotovo vzel dih.

Na največjem slovenskem akrobatskem cirkusu boste tako lahko videli veliko več kot zabijanje košev. Svoje vratolomne akrobacije bodo povezali z drugimi slovenskimi akrobati, plesalci in ustvarjalci (večkratni svetovni prvaki v plesu Artifex, akrobata Flipping Art, magični LED Motion, plesalki na drogu Duo Kamikazete in lanska zmagovalka oddaje Slovenija ima Talent Tjaša Dobravec ter gosti iz tujine Travelers Duo in Da Move Crew) – in tako bo občinstvo dobilo slovenski Cirque du Soleil.

Adrenalinski spektakel Dunking Devils LIVE bo potekal 17. in 18. maja. Prvi termin bo ob 19. uri, v soboto, 18. maja, pa ob 16.00 in 19.30.

Dodatne Informacije

Več informacij:
dunking-devils.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.