fbpx

eBussy: električno modularno vozilo, ki se lahko spremeni v vsaj 10 različnih vozil

Nemški eBussy, ki ga označujejo za najbolj inovativno in modularno vozilo na svetu, se lahko spremeni v vsaj 10 različnih vrst vozil. Na voljo sta dve različici šasije, modularni koncept pa je razvit po principu kock Lego, s čimer lahko eBussyja enostavno in hitro prilagodimo svojim potrebam. Od kamiona do kamperja - to električno vozilo je pravi kameleon!

eBussy, ki so ga izdelali pri nemškem podjetju Electric Brands, ima privlačen dizajn in domet do 200 kilometrov na dan, zahvaljujoč integriranim solarnim modulom in rekuperativnemu pogonskemu sistemu. Njegov največji doseg – brez polnjenja – s polno baterijo in solarnimi moduli pa je več kot 600 kilometrov!

S svojimi več kot 10 modularnimi in zamenljivimi karoserijami se lahko v samo nekaj preprostih korakih spremeni v kabriolet, terenski tovornjak, karavan, kamper, itd. S svojim stalnim, elektronsko nadzorovanim pogonom na vsa kolesa in v kombinaciji z inovativnim sistem za upravljanje, digitalnimi stranskimi ogledali, komunikacijskim sistemom, ki ga lahko nadziramo kar prek aplikacije in 1000 Nm, postavlja popolnoma nove standarde!

eBussy v akciji
eBussy v akciji

Cena za najosnovnejšo konfiguracijo se začne pri 15.800 evrih in sega tja do 28.800 evrov za avtodom, ki vsebuje hladilnik, televizor, rezervoar s svežo vodo in pa umivalnik.

Galerija: eBussy

Dodatne Informacije

Več informacij:
electricbrands.de

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!