fbpx

F1 (2025): Lewis Hamilton in Brad Pitt združujeta moči v spektakularnem filmu o dirkašem cirkusu Formula F1

Vznemirljiva F1 drama z Bradom Pittom - v kinematografih 2025

Foto: Warner Bros. Pictures / Apple Film: F1 (2025)

Nekdanji dirkač se vrača na stezo, da bi vodil mladega talenta in se pomeril z najboljšimi v novem filmu F1 (2025), ki ga režira Joseph Kosinski, z zvezdniško zasedbo, vključno z Damsonom Idrisom, Kerry Condon in Javierjem Bardemom. To je film F1 (2025)

Hollywood in Formula 1 združujeta moči v novem filmu “F1 (2025)“, ki ga režira Joseph Kosinski, režiser uspešnice “Top Gun: Maverick”. Film bo v kinematografe prišel 27. junija 2025, produkcijo pa podpira Apple Original Films v sodelovanju z Warner Bros. Pictures za distribucijo​ (Apple). 

Brad Pitt bo igral Sonnyja Hayesa, nekdanjega dirkača, ki se vrača na tekmovalno stezo, da bi mentoriral mladega dirkača, ki ga igra Damson Idris. Ekipa APXGP, ki jo vodita, se bo soočila z najboljšimi v športu na dejanskih dirkah Formule 1. To pomeni, da bo film posnet med pravimi dirkami, kar bo gledalcem prineslo pristno in adrenalinsko izkušnjo​.

Film se ponaša z zvezdniško zasedbo, vključno z oskarjevko Kerry Condon, oskarjevcem Javierjem Bardemom, dobitnikom emmyja in nominirancem za zlati globus Tobiasom Menziesom ter Sarah Niles, Kimom Bodnio in Samsonom Kayom. V produkciji sodelujejo tudi legendarni producent Jerry Bruckheimer, Brad Pitt s svojo produkcijsko hišo Plan B Entertainment in sedemkratni prvak Formule 1 Lewis Hamilton s svojo produkcijsko hišo Dawn Apollo Films​.

Scenarij je napisal Ehren Kruger, znan po svojem delu na “Top Gun: Maverick”, produkcijo pa vodi ekipa, ki vključuje producenta Jerryja Bruckheimerja, Chada Omana, Dede Gardner in Jeremyja Kleinera ter Penni Thow kot izvršno producentko.

Film “F1 (2025)” obljublja, da bo s kristalno jasnimi slikami in močnim digitalnim zvokom IMAX-a gledalcem omogočil, da se bodo počutili, kot da so sami del dirkalne steze. To je popolna poslastica za ljubitelje adrenalina, hitrosti in seveda Formule 1​.


V Hollywoodu ni manjkalo filmov o hitrih avtomobilih, a redkokateri se lahko pohvali s tako verodostojno in globoko vključenostjo v resnični svet dirkanja. S podporo Lewis Hamiltona in sodelovanjem desetih ekip Formule 1 bo “F1 (2025)” zagotovo popeljal občinstvo na nepozabno potovanje skozi svet, kjer hitrost in strategija odločata o zmagovalcih​​.

V filmski industriji so redki projekti, ki združujejo tako visoko raven realizma in dramatike. Snemanje med pravimi dirkami zagotavlja, da bodo gledalci videli najbolj avtentične posnetke dirk, kar jih je kdajkoli nastalo za veliki zaslon. To pa je seveda podprto z vrhunsko igralsko zasedbo in produkcijsko ekipo, ki se ponaša z izjemnimi dosežki v svetu filma​.

Pripravljeni na neverjetno vožnjo po dirkalni stezi? Pripravite se, da boste leta 2025 zasedli sedeže v kinu in doživeli F1 kot še nikoli doslej!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.