fbpx

Fantastičen trik: nikoli več umazanih čevljev!

Nikoli več umazanih čevljev!

nikoli več umazanih čevljev
Foto: Pexels / Deybson Mallony

Predstavljamo vam izjemen trik, ki vam ga proizvajalci čevljev verjetno ne bodo zaupali, saj boste s tem njihove čevlje ohranjali dlje časa in jih bolje zaščitili kot z njihovimi izdelki. Kemija na področju zaščite in impregnacije materialov je v zadnjih letih doživela revolucijo, še posebej v avtomobilski industriji, kjer so razvili skorajda čudežna sredstva za zaščito različnih materialov. Na podlagi raziskav in pogovorov z mojstri detajliranja avtomobilov smo testirali in ugotovili, da impregnirani čevlji z uporabo sredstev za zaščito avtomobilov prinašajo izjemne rezultate. Torej - nikoli več umazanih čevljev!

Ste se kdaj spraševali, kako ohraniti svoje čevlje čiste in sijoče brez neprestanega čiščenja? Morda je odgovor skrit v vaši garaži! Predstavljamo vam dva neverjetna trika iz sveta avtomobilske kozmetike, ki bosta vaše čevlje ohranila kot nove.

Torej – nikoli več umazanih čevljev!

nikoli več umazanih čevljev
Foto: envato elements

Avtomobilski vosek – idealna zaščita vaših čevljev

Avtomobilski vosek ustvari hidrofilno površino avtomobilskega laka in je primeren tudi za vaše športne copate in usnjene čevlje. To sredstvo bo veliko cenejše in manj škodljivo kot obstoječi spreji za čevlje, ki pogosto imajo neprijeten vonj.

Avtomobilski vosek tako ni več samo za vaš avto. Z njim lahko ustvarite hidrofobno površino, ki odganja vodo in umazanijo, na vseh vrstah čevljev, od športnih copat do usnjenih čevljev. Najboljše pri tem je, da je ta metoda cenovno ugodnejša in manj škodljiva kot tradicionalni spreji za čevlje.

Postopek uporabe

  • Čiščenje: Najprej čevlje temeljito očistite in posušite.
  • Nanos: Vosek enakomerno poškropite po površini čevlja.
  • Brisanje: Takoj obrišite, da se vosek enakomerno porazdeli.

Priporočen Izdelek: Q2M WetCoat

Ta izdelek je idealen za hitro in učinkovito zaščito. Njegova glavna prednost je takojšen hidrofobni učinek in intenziven sijaj. Uporabite ga lahko na vseh zunanjih površinah vozila, vključno s čevlji.

Gyeon Q2M WetCoat 500ml Nassversiegelung
Gyeon Q2M WetCoat 500ml Nassversiegelung
Gyeon Nassversiegelung Wet Coat; 500ml; Sofortiger Schutz! Direkt nach der Wäsche!; Wasser- und...
34,00 EUR

Zadnja posodobitev 2024-02-22 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

@manrav16

Idk if im onto smtn or if i gotta sacrifice these $150 Af1’s when they fall apart in 3 days either way i got the most hydrophobic shoes in the hood RN spill chai on me i gotchu it’ll slide rye offff #brownboytiktok

♬ static – luhvrlyrics


Foto: envato elements

Avtomobilska zaščita usnja – idealna zaščita vaših čevljev

Sredstva, ki jih uporabljajo strokovnjaki za detajliranje avtomobilov, so vrhunska za zaščito usnja. Ta sredstva usnje močno impregnirajo, ga naredijo vodoodporno in ščitijo pred UV žarki, ki škodijo materialom. Zaradi teh lastnosti so izjemno primerna tudi za nego čevljev.

Usnjena obutev zahteva posebno nego, in kaj je bolje od produktov, ki jih uporabljajo strokovnjaki za detajliranje avtomobilov? Ti izdelki ne samo, da impregnirajo usnje, ampak ga tudi ščitijo pred UV žarki in drugimi zunanjimi vplivi.

  • Priprava: Usnjene čevlje očistite in posušite.
  • Nanos: Nanesite tanko plast zaščitnega sredstva.
  • Sušenje: Pustite, da se sredstvo posuši in ustvari zaščitni sloj.

Priporočen Izdelek: Q² LeatherShield

To je SiO₂ bazirana formula, ki je primerna za vse vrste avtomobilskega usnja in je enostavna za uporabo. Nudi dolgotrajno zaščito pred umazanijo, UV žarki in vsakodnevno uporabo.

Gyeon Lederversiegelung Leather Shield
Gyeon Lederversiegelung Leather Shield
Gyeon Lederversiegelung Leather Shield; 50ml; Standzeit von mehr als 12 Monaten bzw. 20tkm!
43,90 EUR

Zadnja posodobitev 2024-02-22 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Vedno čisti čevlji!

S temi preprostimi, a učinkovitimi metodami iz sveta avtomobilske kozmetike, lahko vaši čevlji ohranijo svoj prvotni sijaj in so bolje zaščiteni pred vsakodnevnimi nevšečnostmi. Odkrijte te inovativne trike in vaši čevlji bodo kot novi dlje časa, brez potrebe po pogostem in napornem čiščenju. Preizkusite jih in se prepričajte v učinkovitost!

Torej – nikoli več umazanih čevljev!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.