fbpx

Felder Alpin Lodge: gorski raj v srcu Dolomitov, ki kar poka od avtentičnosti

Foto: PATRICK SCHWIENBACHER/BIG SEE

Felder Alpin - tu se čas ustavi in nas za nekaj trenutkov spet povrne v preteklost.

Tišina, mir, svež zrak, lepota preprostega življenja, vse to je Felder Alpin. Razkošna nastanitev v srcu Dolomitov, ki poskrbi, da se ustavimo in spet potopimo v preproste stvari vsakdana, a z noto prestiža in razkošja.  Tako imenovano tiho razkošje je izraz, o katerem se vse več govori, saj gre za nov trend v modi in interjerju. Pa tudi v turizmu. In Felder Alpin je dober dokaz.

Foto: PATRICK SCHWIENBACHER/BIG SEE

V vrvežu vsakdana sta tišina in mir še toliko bolj cenjena. In Felder Alpin zagotavlja prav to. Zasebnost. Oddih od natrpanega urnika, gneče in turističnih letovišč. Včasih želimo biti to, kar smo -daleč od vseh. Počitniška hiša Felder Alpin Lodge je nedavna prejemnica nagrade Big See za interier. Hišo so oblikovali biro Perathoner Architects, ki je pri zasnovi stavil na iskrenost, avtentičnost in preprostost, a na luksuzen način.

Felder Alpin Lodge

Luksuzna planinska koča, ne ponuja le čudovitih razgledov na okolico in odlično izhodišče za brezskrben oddih. Gostje lahko namreč uživajo tudi v gastronomskih doživetjih in avanturah na prostem z zasebnim gorskim vodnikom. Na voljo jim je celo zasebni kuhar. 180 kvadratnih metrov velika počitniška hiša obsega 3 spalnice, 2 kopalnici, kuhinjo, edinstveno kamnito klet, knjižnico, finsko savno iz dimljenega hrasta in wellness salon za sprostitev s posteljo s senom. Tu je še zasebni heliport, za vsak slučaj, če bi želeli prileteti s svojim zasebnim helikopterjem.

Felder Alpin Lodge  je rekonstrukcija hiše iz 11. stoletja, ki je bila natančno obnovljena in opremljena z ročno izdelanim pohištvom ter modernizirana z vsemi elementi iz segmenta tihega luksuza. Smo omenili, da se lahko t izučite tudi izdelave masla ali pa si privoščite ure joge? To je šele začetek.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.