fbpx

Garmin vívomove Trend – nadgradite svoj življenjski slog s hibridno pametno uro Garmin vívomove Trend

Popolna mešanica klasičnega dizajna in sodobne tehnologije za zdravje in fitnes"

Foto: Garmin

Garmin vívomove Trend - izkoristite najboljše iz obeh svetov s hibridno pametno uro Garmin vívomove Trend, prefinjeno kombinacijo klasične analogne zasnove in bistvenih pametnih funkcij. Ostanite povezani, spremljajte svoje zdravje in telesno pripravljenost ter opravljajte brezstična plačila s tem elegantnim dodatkom.

Garmin vívomove Trend je več kot le ura – je dodatek za življenjski slog. Z elegantno, elegantno zasnovo, ki spominja na tradicionalno analogno uro, ta hibridna pametna ura ponuja vrsto funkcij za zdravje, telesno pripravljenost in pametne funkcije, ki vam pomagajo ostati na vrhu svoje igre.

Ostanite povezani z lahkoto, tudi ko ste na poti, z vívomove Trend. Prejemajte besedilna sporočila in posodobitve družbenih omrežij neposredno na svoje zapestje, ko je seznanjen s pametnim telefonom Apple ali Android. S storitvijo Garmin Pay pa se lahko prebijete med blagajniškimi vrstami in z lahkoto opravljate brezstična plačila.

Nakup ure: Garmin vívomove Trend

Zadnja posodobitev 2023-03-24 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Vívomove Trend je opremljen tudi z bistvenimi funkcijami za spremljanje zdravja. Spremljajte svojo raven energije z Body Battery, spremljajte srčni utrip in pridobite vpogled v svoj spanec z najnovejšo funkcijo spremljanja spanja. Poleg tega spremljajte raven stresa in celo svoj menstrualni ciklus ali nosečnost z aplikacijo za spremljanje zdravja žensk.

Bodite aktivni in kar najbolje izkoristite svoj dan s fitnes funkcijami vívomove Trend. Izbirajte med vgrajenimi profili dejavnosti za jogo, moč, kardio vadbo itd. Povežite se z GPS-om svojega pametnega telefona in natančno spremljajte razdaljo, tempo in hitrost med sprehodi, teki in kolesarjenjem na prostem. In spremljajte svojo dejavnost 24 ur na dan s štetjem korakov, preplezanih nadstropij, porabljenih kalorij in več.

Vívomove Trend, ki je na voljo v več modnih barvah, je popoln dodatek za vaš vsakdanji življenjski slog. In z možnostjo oblikovanja lastne ure na garmin.com jo lahko naredite zares svojo. Zagotovite si svojega še danes in izkusite popolno ravnovesje klasičnega dizajna in sodobne tehnologije.

Foto: Garmin
Ne glede na to, ali ste v službi, studiu ali kjer koli vmes, vas hibridna pametna ura Garmin vívomove Trend pokriva ves dan, vsak dan. Zagotovite si svojega zdaj po priporočeni maloprodajni ceni od 269,99 $ / oziroma 277 evrov.

Nakup ure: Garmin vívomove Trend

Zadnja posodobitev 2023-03-24 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Dodatne Informacije

garmin.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.