fbpx

GoPro HERO11: kraljica akcijskih kamer

GoPro znova pred drugimi

Foto: GoPro
Zadnjič posodobljeno: :

Leto je naokoli in čas je za posodobitve. Tako nova linija kamer GoPro vključuje standardno različico, Creator Edition in poenostavljeni model Mini. Čeprav se vsi med seboj razlikujejo, ponujajo zmožnosti 10-bitnega barvnega snemanja videa, GoPro najnovejšo tehnologijo za stabilizacijo videoposnetkov HyperSmooth in izboljšana zmogljivost pri vremenskih vplivih zahvaljujoč bateriji Enduro.

Začenši po vrsti, proizvajalec navaja osnovni model kot “najbolj vsestransko kamero na svetu”, saj lahko zajema posnetke v ločljivosti 5,3K in fotografije s 27 milijoni slikovnih pik. Te izboljšave so posledica izboljšanega slikovnega senzorja. Seveda se ta izboljšani senzor pojavlja tudi v modelih Creator Edition in Mini.


Poleg tega je profesionalno prilagojena izdaja Creator Edition opremljena z vsestranskim ročajem s funkcijami dodatnega polnjenja, kar vam omogoča snemanje tako dolgo, kot to “zmorete”. Funkcije, prilagojene tej različici, vključujejo možnost snemanja usmerjenega zvoka in vgrajeno mehko LED-luč za jasne in lepo osvetljene posnetke. Black Mini je najbolj opazna različica, svete GoPro trojice. Slednja se ponaša z nizkoprofilno zasnovo in dvojnimi pritrdilnimi prsti, ki vam nudijo številne možnosti namestitve. Tako lahko smemate tudi “vertikalno”. GoPro celo zatrjuje, da gre za enega njegovih najtrpežnejših modelov doslej, predvsem zaradi njegove robustne zunanje lupine.

Kar zadeva velikost, je 133-gramski model Mini približno 20 gramov lažji od standardnega HERO11, kar pomeni, da gre za majhno akcijsko kamero, ki ne skopari z visokokakovostnimi snemalnimi sejami. Nekateri modeli so že na voljo pri nemškem Amazon.de

Hiter nakup – amazon.de

Zadnja posodobitev 2022-10-07 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

HERO11 Black je danes na voljo po vsem svetu po redni ceni 499,99 $. HERO11 Black Creator Edition je danes na voljo tudi po vsem svetu po ceni 699,99 $. HERO11 Black Mini bo na voljo na GoPro.com 25. oktobra za 399,99 $.

Dodatne Informacije

gopro.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!