fbpx

Hotel Steger-Dellai (Italija): izhodišče za športne navdušence in oaza za iskalce miru

Foto: Booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

V objemu prostranih dišečih travnikov najdete Hotel Steger-Dellai, ki sobiva z okoliško naravo, saj se le ta pretaka tudi skozi notranjost hotela.

Pred štirizvezdičnim hotelom se raztezajo osupljivi travniki, za njim se dvigujejo mogočne Alpe. S terase se odpira osupljiv pogled na neokrnjeno naravo, ki čaka, da jo odkrijete. »Počutite se kot doma,« vabijo v Hotelu Steger-Dellai, ki je do zadnjega kotička zasnovan tako, da biva skupaj z naravo. Kulinarika temelji na pristni južno Tirolski kuhinji, sobe pa odlikujejo visokokakovostni naravni materiali.

Lokalni gozdovi z lesom prehajajo tudi v notranjost hotela, opremljenega v južnotirolskem duhu, z alpskim pridihom. Oblikovni koncept prinaša naravo od zunaj navznoter, tudi z velikimi steklenimi površinami, ki omogočajo čudovite razglede tudi s hotelskih sob. V hotelu najdete značilno tirolsko izbo, očarljiv salon s stenami, obloženimi z lesom, keramičnim podom in kaminom.

Pravi raj je hotelski wellness, kjer lahko uživate v izbiri savn in znova poiščete svoje notranje ravnovesje ter se s sproščujočimi masažami poslovite od vsakdanjega stresa. Wellness se razprostira na kar 2000 m2 in nudi zunanjo savno, finsko savno, parno kopel, aromaterapijo, infrardečo savno in mnoge druge. Na voljo je tudi kopel s slano vodo, prava posebnost pa je Kneippovo krožišče, kjer najdete hladno jamo in hladne tuše.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!