fbpx

IKEA božična kolekcija 2022 za praznično vzdušje

Foto: ikea
Zadnjič posodobljeno: :

Z mislimi smo že v božičnem in prazničnem vzdušju. Ikea je že od nekdaj znana po tem, da ustvari prekrasno praznično kolekcijo, ki spremeni vsak dom. V njihovih prodajalnah in na spletni strani lahko že občudujete novo praznično kolekcijo za zimo 2022. Kolekcija nas s svojimi barvami in detajli vabi v praznično razpoloženje in praznike.

Kolekcija Vinterfint bo poskrbela, da bo vaš dom vesel in svetel. Od praznične namizne posode do lepih okraskov, predpražnikov ustvari vzdušje za vesela druženja in čarobne pogovore. Kolekcija ima vse, kar potrebujete, da spremenite svoj dom v čarobno zatočišče.

Foto: Ikea
Foto: Ikea
Foto: Ikea

Kolekcijo je navdihnilo švedsko podeželje s tipičnimi rdečimi hišami in tradicionalno ljudsko umetnostjo, je polna prazničnega duha. Ponuja številne možnosti, ki ti lahko pomagajo pri zimskih praznovanjih – od peke z otroki in okraševanja doma do druženja ob skodelici vroče čokolade.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!