Pripomoček za britje brade Beard Bro
Utrip mesta · dom · Utrip mesta · zdravje & lepota

Imate težave z oblikovanje brade? Želite popolno vratno in lično linijo brade? Potem je za vas kot nalašč Beard Bro, pripomoček za britje, ki omogoča, da ustvarite popolne in simetrične linije. In to brez kakršnegakoli truda in hitreje kot kadarkoli prej!

The Beard Bro
13€
Beard Care

Oblikovanje brade zahteva čas in potrpljenje. A ni treba! Želite, da ima vaša brada določen in ne naraven rob? Želite popolne lične in vratne linije brade? Potem si omislite Beard Bro, pripomoček za britje z glavnikom, ki omogoča hitro, preprosto in do milimetra natančno oblikovanje brade.

PREBERITE ŠE: Prvenstvo bradačev in brkačev 2016 – najlepši brki in brada

Izbirate lahko med različno ostrimi linijami. Ker ima Beard Bro posebne označbe, lahko na preprost način ustvarite popolno simetrijo. Uporabljate ga lahko v kombinaciji z električnim ali ročnim brivnikom.

Galerija: Beard Bro

Pripomoček za britje brade Beard Bro Odpri galerijo

Slovenska posoda za peko pice Ironate Ironate – inovativna slovenska posoda za peko pice Domača pisarna - Pisarna doma 18 domačih pisarn, v katerih boste z veseljem delali Slovenski kavni avtomat Gina Slovenski Goat Story predstavlja kavni aparat Gina – lahko ponovi uspeh skodelice Goat Mug? cover-stol Stephen Kenn x Victorinox – stol, ki je tudi lestev, klubska mizica in še kaj · ·