Retro fotoaparat Olympus Stylus SH-2
V zraku · tehnologija

Fotoaparat Olympus Stylus SH-2 je popolna kombinacija estetske dovršenosti in vrhunske kakovosti, ki najprej zapelje z zapeljivo retro zunanjostjo in nas nato “raztrga” s svojo zmogljivostjo in uporabnostjo.

Olympus Olympus Stylus SH-2
378€
Getolympus

Kompaktni fotoaparat Olympus Stylus SH-2 dokazuje, da je poleg zunanje lepote pomembna tudi notranja, saj ga poleg stilsko dovršene usnjene zunanjosti odlikujejo tudi: možnost fotografiranja v RAW načinu, WiFi povezava, senzor BSI CMOS z ločljivostjo 16 megapixlov, 24-kratni optični zoom, LCD zaslon na dotik in optični 5-osni stabilizator. Zapeljiv fotoaparat, ki očara s privlačnim retro videzom, je uporabniku izjemno prijazen, saj tudi neprofesionalnim fotografom ponuja možnost ustvarjanja popolnoma jasnih fotografij in kakovostnih HD videov. Fotoaparat bo za 378 evrov na voljo od aprila 2015 dalje.

PREBERITE ŠE: Leica x Monclair: Sodelovanje, ki je pričaralo prelep retro fotoaparat

Retro fotoaparat Olympus Stylus SH-2 Odpri galerijo
Teleskopski objektiv z 80x optičnim zoomom Spy Ultra. Teleskopski objektiv Super Spy za pametne telefone z 80x zoomom Pasji LED telovnik Disco Dog. Disco Dog – prvi pametni pasji LED telovnik iz Kickstarterja Emoji tipkovnica črke zamenja za emoji simbole. Emoji Keyboard s Kickstarterja – tipkovnica, ki je črke zamenjala za emoji simbole Googlov novopečeni  Chromebook Pixel. Google s prenosnikom Chromebook Pixel teče drugi krog ·