Okusna rižotka
Utrip mesta · kulinarika

“Good and Cheap” je prekrasna kuharska knjiga, polna prečudovitih receptov za vse, ki radi jedo kakovostno, okusno in poceni. S pomočjo enostavnih receptov bomo namreč od sedaj naprej kuhali zdravo za zgolj 3 evre na dan. In kar je pri vsem skupaj najboljše – ta odlična kuharca je zastonj!

Good and Cheap
4 - 90€
Good and Cheap

S pomočjo kuharse knjige “Good and Cheap” je mogoče nemogoče, saj nas nauči živeti zdravo za 3 evre na dan. Če malce pomislimo, je to sicer možno, a za razliko od avtorice bi mi za tak denar najbrž živeli le še od riža in makaronov.

Prav zaradi tega smo navdušeni nad raznolikostjo receptov, ki jih lahko v PDF formatu dobimo zastonj, avtorici lahko v zameno za njen trud prispevamo nekaj evrov, kuharsko knjigo, ki nam bo odprla svet v novo življenjsko obdobje okusnega in poceni, pa lahko naročimo tudi v tiskani obliki.

PREBERITE ŠE: 8 zabavnih receptov za porabo poletnega sadja

Avtorica bo naročene kopije razposlala septembra, ko bo svoji raznoliki zbirki dodala še dodatnih 20 receptov. Končni izdelek bo obsegal 176 barvitih in denarnici prijaznih receptov.

Ugrizni in nagni Recept: Piškotni kozarčki z mlekom beer Lestvica 20 najboljših piv na svetu na podlagi izuma slovenskega znanstvenika 20140728_141043i Sladoledarna VIGÒ ICE CREAM v Ljubljani Očarljiva sladoledarnica kar kliče po našem obisku Najboljši sladoled v mestu: La Gelatiera iz Londona #6 ·