cover
V zraku · tehnologija

Pri Hasselbladu so prestižno serijo luksuznih kompaktnih fotoaparatov razširili z novim Hasselblad stelar II fotoaparatom, ki z možnostjo brezžične Wi-Fi in NFC povezave uporabniku obljublja nove dimenzije fotografiranja.

Hasselblad Hasselblad stelar II
1650€
Hasselblad

Z Hasselblad stelar II kompaktnim fotoaparatom z možnostjo brezžične povezave lahko ostanemo povezani povsod. Vrhunske fotografije, ki jih ustvarimo z ločljivostjo 20 milijonov slikovnih pik, 3,0-palčnim zaslonom in 3,6x optično povečavo, lahko s tehnologijama NFC in Wi-Fi enostavno in neposredno povežemo s pametnim telefonom, tabličnim računalnikom in osebnim računalnikom.

Fotoaparat prihaja tudi z naprednim premazom proti bleščanju, se ponaša z multifunkcionalnim vmesnikom za namestitev bliskavice in mikrofona ter je enostavno zasnovan tako, da zajame jasne slike v skoraj vsaki svetlobi. Luksuznega fotoaparata višjega cenovnega razreda – zanj bomo odšteli 1650 evrov – pa ne odlikuje zgolj napredna tehnologija, zamika nas namreč tudi zaradi svojega zapeljivega videza. Fotoaparat iz oljčnega, orehovega ali tropskega lesa z dodatkom karbonskih vlaken je namreč pravi zbirateljski kos.

Odpri galerijo
apple-store-5th-ave_36906-1024x475 Bo Apple kdaj vreden bilijon dolarjev? flic4 Flic – brezžični gumb, ki kontrolira telefon iStock_000027259601_Medium Trendi svetovnega medmrežja, ki jih nikoli ne bomo pozabili #internet nokia Tablica N1 – Nokia ”na” Androidu · ·