tmg-slideshow_xl
Utrip mesta · dom

Milanski proizvajalec beležk Moleskine se vsako leto odloči, da v svet pošlje serijo listov zadekanih v tematske platnice s prepoznavnimi liki ali znamkami. Na začetku leta so nas tako razveselili s Simpsonovimi, ko so počasitili njihovo 25-letnico, že prej s Hobitom, tokrat pa so se zatekli v svet igrač, točneje h Legu in ustvarili omejeno serijo za katero ne vemo ali se bo znašla v knjigarnah ali na oddelku igrač.

Moleskine LEGO®
14.90€
Moleskin store

Preden so se pojavili blogi je bilo pisanje (za)misli in idej precej bolj intimno dejanje, ki je puščalo sled samo na papirju in ne v brezmejni kibernetični galaksiji. A beležke, prednice blogov in njihovih izpeljank, ohranjajo svoj status, kljub temu, da so jih zamenjali ”brezlični” formati. Veliko zaslug za to ima tudi italijanski Moleskine, zaradi katerega se na beležko zlahka navežeš in jo posvojiš kot zvesto in vedno zanesljivo spremljevalko. Ker papir prenese vse, računalnik pač ne.

Vsaka Moleskine beležka iz Lego serije ima na platnici čisto pravo plosko Lego kocko na katero lahko pritrdite figurice ali na njej kaj zgradite.

PREBERITE ŠE: Moleskine beležka Livescribe Notebook je iPad iz papirja

Poleg tega z njo pridejo tudi Lego nalepke in tradicionalni notranji žepek, kamor jih lahko shranite. Izbirate lahko med dvema različnima ovitkoma (oba jasno z Lego motivom) ter brezčrtnim in črtastim papirjem.

Odpri galerijo

Takole pa se je vse skupaj začelo:


cover2 Parkirajte svoj obesek za ključe v mini garažo Sixties refrigerator advertising Kako pravilno shranjevati živila? IMG_9879 Rondela, nova LED svetilka slovenskih avtorjev stack-alba-1000x500 Stack Alba – prva pametna žarnica, ki se sama odziva na ambient · ·