Pulse, brezžični nadzorni sistem za fotoaparate
V zraku · tehnologija · gadgeti

Fotografi, ki bi radi svoje DSLR- ali brezzrcalne fotoaparate nadzorovali neposredno s svojega pametnega telefona, bi morda morali razmisliti o nakupu nove naprave Pulse, ki jo je ustvaril Kris Cheng. Pulse je majhen sprejemnik, ki je povezan s fotoaparatom prek USB-vhoda in prek brezžičnega signala sodeluje z aplikacijo, ki jo imamo naloženo na svoji pametni napravi.

Pulse
70 €
Kickstarter

Naprava Pulse deluje prek povezave Bluetooth na pametnih telefonih tako z operacijskim sistemom iOS kot Android, hkrati pa je kompatibilna z več kot 60 fotoaparati, ki jih trenutno najdemo na trgu.

Lično oblikovana naprava je zaradi svoje velikosti primerna za vse vrste fotografskih avantur.

PREBERITE ŠE: Slopes: multipraktično stojalo za kamero GoPro kot polieder

Življenjska doba baterije, ki jo dosežemo z enim polnjenjem, je prek 24 ur, kar je idealno za ustvarjanje različnih time-lapse posnetkov.

Pulse, brezžični nadzorni sistem za fotoaparate, lahko naročimo na portalu za množično financiranje Kickstarter.

BoldMotionCollectionHeader_1600x762 Movado Bold Motion – pametna ura, preoblečena v klasično uro Pametni vibrator Izivibe Vibrator Izivibe: pametni telefon kot erotična igračka Stojalo za GoPro kamere Slopes Slopes: multipraktično stojalo za kamero GoPro kot polieder Chronos Chronos – ko klasična ročna ura postane pametna ura · ·