Razglednica Vintega Piran.
V zraku · shopping

Teja ideja je oblikovalka, ki opremlja izdelke z avtorskimi podobami in vzorci. Morda nas njene podobe spominjajo na kako reč iz preteklosti in nas ovijejo v topel objem občutja, ki se mu reče nostalgija.

TejaIdeja
1,30€
TejaIdeja

Klasične razglednice navadno krasijo fotografije, Tejini pejsaži pa so sestavljeni iz preprostih likov v prepoznavne minimunduse slovenskih mest. Z vsako kartolino, ki bo našim najbližjim prenesla lepe pozdrave, bo Teja Ideja malce potešila svojo nemirno nrav in željo po potovanju. Zbirka mest bo rasla, dokler ne obrede domače grude po dolgem in počez. Razglednicam se bodo te dni pridružili tudi zvezki s podobo Ljubljane in Pirana.

Razglednice in zvezki so na voljo v trgovinicah Ika v Ljubljani in Škofji Loki ter v knjigarni Felix na Čopovi ulici v Ljubljani.

Odpri galerijo
Foto: Zelena točka Zelena točka je pika na i našim gastronomskim nakupom Luksuz :) 10 najbolj ekskluzivnih kreditnih kartic, ki lahko kupijo praktično vse Foto: Thecoolhunter Nabiralnik Koo Koo popestri še tako monotono urbano površino Foto: Biken Simpatično držalo za banano za na kolo – Banana Holder by Biken · ·