Kako odpreti penino? Inovativni načini odpiranja steklenice penine

Odpiranje penine

Penina že dolgo velja za redno spremljevalko slovesnih trenutkov. Eden od takšnih je tudi novo leto, ko penina teče v potokih. Penina je že sama po sebi ekskluzivna, k pomembnosti pa svoje prispeva tudi način, kako odpremo steklenico. V nadaljevanju si oglejte nenavadne načine odpiranja steklenice penine. S pametnim telefonom, sabljo, žlico …, izvedeli pa boste tudi, kako pravilno odpreti steklenico penine.

Vrhunec sezone odpiranja penine je tik pred vrati. Veste, kako odpreti penino? Metod odpiranja steklenice s penino je veliko, vsem pa je skupno, da je že samo odpiranje slavnostni obred, ki pijači prida pridih ekskluzivnosti.

Osvojite umetnost odpiranja penine.
Osvojite umetnost odpiranja penine.

Verjetno ste že vsi slišali za odpiranje steklenice penine s sabljo. A ker sablje verjetno doma ne hranite, še manj pa jo nosite s seboj na silvestrovanje na prostem – no, razen, če nimate želje novoletnega večera preživeti v kehi –, smo izbrskali nekaj alternativnih načinov odpiranja steklenice penine, ki vam znajo kdaj priti prav.

PREBERITE ŠE: Top 5: najboljše slovenske penine, s katerimi bomo nazdravili novemu letu

Naučite se pravilno odpirati steklenico penine, da ne bo šla penina v nič.
Naučite se pravilno odpirati steklenico penine, da ne bo šla penina v nič.

Tako pri triku s telefonom, nožem in žlico je pomembno, da steklenico obrnete proč od sebe in poiščete šiv steklenice, da bo vrat steklenice lažje odletel.

Trik z žlico – kako steklenico penine odpreti z žlico:

https://youtu.be/aQCTKf0TcHo

Trik s pametnim telefonom – kako steklenico penine odpreti s telefonom:

Trik z nožem – kako steklenico penine odpreti z nožem:

Trik s sabljo – kako steklenico penine odpreti s sabljo:

Kako odpreti steklenico penine kot strokovnjak:

Napačno odpiranje steklenice penine:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!