Kako postati bog seksa, odličnež v postelji – enostavno najboljši ljubimec!

Simpl triki, ki jih zmore prav vsak, a z njimi postane bog seksa!

Foto: envato

Želite, da vas vaša partnerka označi za najboljšo izkušnjo v postelji svojega življenja? Tudi, če ste začeli z levo nogo, pa se lahko s temi simpl triki pribljižate idealu in temu kar mnogi pravijo bog seksa. Enostavno najboljši ljubimec. Nič ni zamujenega! Sledite tem preprostim navodilom ter jo presenetite!

Tri stvari, ki jih lahko takoj spremeniš in v očeh šenske postaneš popolnoma drugačen ljubimec. Tak, kot si ga je vedno želela! Ter ostale stvari, ki jih počno tisti, ki vedno kaj je dobra spolnost!

Kako postati boljši v postelji?

Strokovnjaki s spletne strani Psychology Today pišejo, da lahko postanete (predvsem moški) veliko boljši v postelji, če upoštevate tri osnove stvari.

PRAVILO 1: Zagotovite 30-minutno predigro.

Moški in ženske se ponavadi pritožujejo, da njihovi spolni partnerji prehitro rinejo v spolni odnos, namesto da bi se osredotočili na predigro. Kot pišejo na Psychology Today, je vsak del telesa erogena cona, ki bi jo morala oba spola pri svojem partnerju raziskovati. Drži, da se nekateri posamezniki lahko veliko hitreje vzburijo in jih 30-minutno igračkanje utrudi, zato čas prilagodite osebi, s katero ste v postelji.

Koža naj bi namreč vsebovala dve vrsti živčnih vlaken, P in C. Prva reagirajo na bolečino, medtem ko se vlakna C odzivajo na nežne, “masažne” dotike tako, da ustvarijo sprostitev, čuten užitek in erotično vzburjenje.

Veste, na katere gumbe morate pritiskati?
Veste, na katere gumbe morate pritiskati?

PRAVILO 2: Pozabite na vse, kar ste videli v erotičnih filmih.

Filmi za odrasle, pogovori s starši ali prijatelji in brskanje po spletu, lahko zagotovijo koristne informacije, vendar najpomembnejše je, da se prepustite trenutku, se osredotočite na osebo, s katero imate spolni odnos in sami raziskujete svet spolnosti. Na Psychology Today pišejo, da lahko v večini filmov za odrasle vidite le hiter seks, medtem ko je v resničnem življenju spolna izkušnja nekoliko drugačna – morala bi biti sestavljena iz vsaj 60 % osredotočanja na telo in 40 % dejanskega spolnega odnosa.

PRAVILO 3: Jezik je čudežen!

Strokovnjaki pravijo, da morate vedno poskrbeti za podaljšan oralni spolni odnos, ki predvsem ženske veliko hitreje pripelje do vrhunca. Lahko zamenjate nešteto poz, vendar slednje ne bodo zagotovile enako močne stimulacije, kot jih bi zagotovil jezik oziroma usta. Posvetite se torej oralnem zadovoljevanju (ki naj bo varno) in se prenehajte obremenjevati merami in videzom. Dejanski spolni odnos namreč naj ne bi bil tako pomemben kot dejstvo, da bosta s posvečanje drug drugemu (na drugačen način) doživela vrhunec.

Čemu bi lahko z gotovostjo rekli kakovosten spolni odnos? Seveda je to v prvi vrsti stvar osebe same (kaj ji je všeč), kljub temu pa strokovnjaki menijo, da bi se dalo na skupni imenovalec zapisati nekatera dejanja, ki bi pojasnila, ali ste dobri v postelji. Kateri znaki to odkrivajo?

Kaj so glavni aduti tistih res odličnih ljubimcev in v čem se razlikujejo od povprečja?

So komunikativni in intuitivni

Bistvo dobre spolnosti je v samozavesti, s katero pokažete, česa si želite, in poskrbite, da to tudi dobite, na najbolj seksi in nesebičen način. Največji strah, s katerim se soočajo ljubimci je ta, da spolnega partnerja ne znajo povabiti k spolnemu odnosu in niso sposobni voditi interackije. Posamezniki, ki so dobri v postelji, vodijo spolnega partnerja (fizično in psihično), dokler, jasno, ne dosežejo vrhunca.

Ste komunikativni in intuitivni.
Ste komunikativni in intuitivni.

Imajo radi inovacije

Misijonarski položaj je resda zimzelen, a s kakšno spolno igračko, posteljno igrico, kostumom ali filmčkom težko zgrešite. Posamezniki, ki so dobri v postelji, so ponavadi odprtega uma, kar se kaže v preseganju meja spolnega zadovoljstva. Nekateri ljubimci so tehnično izjemni, vendar lahko pritiskanje na vedno iste gumbe sčasoma postane dolgočasno. Ah, tudi najboljši ljubimci lahko dobijo svojo zamenjavo.

Znajo komunicirati in pokazati kaj jim paše!

Vsaka oseba na drugačen način prikazuje lastne užitke in vrhunci so ponavadi najočitnejši znak užitka. Osebe, ki so dobre v postelji, poznajo številne druge načine, kako pokazati svojem spolnem partnerju, da so v ekstazi. Njihove erogene cone namreč dobesedno spregovorijo! Nabreklost erogenih delov telesa, rdečica, tresljaji … – vse to pošilja signale o skritih užitkih.

Kako se obnašate po spolnem odnosu?
Kako se obnašate po spolnem odnosu?

Obnašanje po spolnem odnosu šteje!

V romantičnih film ste verjetno videli, da so si partnerji po spolnem odnosu izjemno blizu, se božajo in komunicirajo – takšno pravilo velja tudi v resničnem življenju, četudi se ga mnogi ne držijo, ker slepo verjamejo, da takšne stvari počnejo le “mehkužci”. Osebe, ki so dobre v postelji, vedo, da je slab spolni odnos nekaj, na kar želijo nemudoma pozabiti, medtem je dobra spolna izkušnja ponavadi tako prijetna, da želijo podaljšati magičnost trenutka, zato se tudi radi stiskajo. Ne čudite se, če želijo ponoviti akcijo!

Vseskozi se zavedajo, da niso popolni!

Zavedanje, da ne bo vsak spolni odnos sanjski, je pomembno. Nihče ni popoln, vsak dela napake in se sooča z življenjskimi neprijetnostmi, ki vplivajo na učinkovitost med rjuhami. Osebe, ki so dobre v postelji, na takšne situacije gledajo pozitivno. Najdejo način, kako zadovoljiti sebe in drugo osebo drugače, in se ne obremenjujejo, ker ni vse šlo kot po maslu.

Veste, kako izboljšati svoje posteljne sposobnosti?
Veste, kako izboljšati svoje posteljne sposobnosti?

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!