fbpx

Kako privabiti ljubezen in povečati strasti v spalnici

Skrivnosti za povečanje erotične energije!

Foto: envato

Feng Shui je starodavna kitajska filozofija urejanja prostora, katere cilj je, da pozitivna energija vlada in prosto teče v domu. Ko gre za ljubezen, le ta najpogosteje temelji na spalnici, ne glede na to, ali želite izboljšati odnos ali najti partnerja. Torej, kako lahko izboljšate spolno življenje s pomočjo Feng Shuija?

Odkrivamo vam nekaj nasvetov strokovnjakov za Feng Shui, ki lahko popestrijo vaše spolno življenje in povečajo erotično energijo.

1. Postavite svojo posteljo na dobro mesto

Najboljše mesto za postavitev postelje je, da se vzglavje postelje nasloni na trdno steno. Če je mogoče, se izogibajte postavljanju vznožja postelje ob ali proti vratom, saj lahko to povzroči odtekanje energije iz spalnice. Kar velja za idealno po Feng Shuiju, je videti celotno posteljo s strani, ko vstopite v sobo.

2. Pospravite nered

V Feng Shuiju je nered največji sovražnik pozitivne energije. Če želite boljše ljubezensko in spolno življenje, je pomembno, da je spalnica vedno pospravljena, brez preveč stvari, knjig in papirjev. Postelja naj bo vedno postlana, ko ne ležite in brez nepotrebnih stvari. Prav tako v spalnici ne imejte škatel za shranjevanje umazanih oblačil.

Spalnica mora biti urejena. Foto: Valeria Boltneva / Pexels

3. Odstranite elektronske naprave iz prostora

Uro lahko obdržite, če pa morate imeti TV ali računalnik ipd., jih pospravite v omaro. Poleg zmanjšanja negativnega sevanja boste imeli kakovostnejši spanec, vaša pozornost pa bo usmerjena na počitek.

4. Ustvarite ravnovesje

Feng Shui predlaga, da imate na obeh straneh postelje enako nočno omarico. Pomembno je, da sta enako veliki, da je energija partnerjev uravnotežena. Stranice postelje ne potiskate ob steno. Pustite dovolj prostora za prehod in za nočno omarico.

Samski, lahko pustijo drugi predal omare prazen in ustvarijo energijski prostor za partnerja, ki ga trenutno nimajo.

5. Izberite pravo umetnost

Naj slike v spalnici prikazujejo mirne pokrajine ali prizore, mirno vodo in ocean. Izogibajte se vsem umetninam, ki prikazujejo nasilje, nevihte ali razdor, saj je to energija, ki prinaša negativnost. Prav tako ne hranite slik posameznih oseb. Odločite se za pare, tako ljudi, predmetov kot živali.

Ko se zbudite, pospravite posteljo. Foto: Dương Nhân / Pexels

6. Odstranite predmete, ki »kradejo« energijo

Na primer, če se iz vaše postelje vidijo vrata kopalnice, naj bodo ta vrata zaprta. Prav tako posušeno cvetje umiri energijo, sveže cvetje pa lahko pozitivno vpliva na ljubezen in strast, vendar ne smete pretiravati. Ogledalo ne sme biti nasproti postelje, če ga želite imeti ga dajte v omaro.

7. Očistite prostor od predmetov, ki vas spominjajo na bivšega partnerja

Če ste v novem razmerju, pospravite darila in stvari bivšega partnerja, pa tudi stvari, ki vas spominjajo nanj, ker lahko to negativno vpliva na energijo novega odnosa.

8. Aktivirajte svoje čute

Predvajajte si glasbo, vendar ne preglasno. Prilagodite osvetlitev v spalnici, da bo romantična. V tej svetlobi lahko uporabite dišeče sveče. Sveče s svojo utripajočo šibko svetlobo ustvarijo zelo romantično okolje in lahko povzročijo povečanje spolne želje. Prostor napolnite z vonji, za erotično energijo pa so še posebej učinkoviti vonji sandalovine in jasmina.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.