fbpx

Kakšna je ženska z znanstveno dokazanim najlepšim telesom na svetu?

Foto: Instagram @iamkb

Ljudje smo si različni. Majhni, veliki, okrogli, suhi - smo različnih oblik in velikosti. Vsako telo je lepo, ne glede na predpostavke in klišeje!

Vse naše nepopolnosti in brazgotine naredijo naša telesa še bolj posebna, saj smo zaradi njih posebni, edinstveni. Označujejo našo individualnost.

Vsako telo si zasluži, da ga pohvalite in ljubite.

Če padete v kalup nekih lepotnih idealov, vam bo zanimivo, da je neka študija razkrila, kakšno žensko telo je všeč tako moškim kot ženskam – to je telo 40-letne igralke in modela Kelly Brook.

Znanstveniki so odkrili, da ima idealno žensko telo višino 1,68 m, obseg oprsja, pasu in bokov pa je 99 x 63 x 91 cm, kar skoraj natančno ustreza meram igralke.

Kljub temu da velja za “znanstveno dokazano najlepše telo na svetu”, Brook pravi, da je bila v življenju že neštetokrat žrtev posmeha zaradi svojega telesa. Na primer, ko je leta 2017 na Instagramu objavila svojo fotografijo v kopalkah, so ji ljudje puščali zlobne komentarje, med drugim, da se je zredila.

Brooke je svojim sovražnikom odgovorila na Twitterju: “Imam prijetne in pametne ljudi, ki me spremljajo na družbenih omrežjih in s katerimi se rada pogovarjam! Ne bom dopustila, da me negativnost nekaterih ustavi pri objavljanju.”

Pogled nanjo je odličen opomnik, da vam ni treba tehtati 46 kilogramov in 1,82 centimetra, da bi lahko veljali za lepe.

Vsako telo žensko ali moško je drugačno in enako osupljivo lepo

Ne glede na to, ali ste majhni, vitki, zaobljeni ali …, vaša oblika telesa je idealna za vas.

Poleg tega se “popolno” žensko telo zelo razlikuje med različnimi ljudmi in kulturami.

Ne glede na to, ali si želite telo, kot ga ima Kelly Brook, spoštujte vsak centimeter svojega telesa. Ne spreminjajte ga, ljubite ga takšnega kakršno je. (Ne)popolno!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!