fbpx

Kanye West (Ye) in Gap bosta v novi kolekciji združil moči z blagovno znamko Balenciaga

Yeezy Gap Engineered by Balenciaga

Foto: Uradni logo Ye & Gap

Nenavadna sodelovanja med uličnimi in dizajnerskimi modnimi znamkami so postala vsakdanjik. Tokrat Ye ( Kanye West) prinaša nekaj povsem drugega. Svoje oblikovalske moči je združil z Gapom in Balenciago.

Kanye West, skrajšano Ye, je kontroverzni raper, producent, oblikovalec, modni mogotec, šov mojster in vodja trendov. Svojo glasbeno kariero je začel leta 1996, ko je začel sodelovati s številnimi raperji. Lani je izdal najbolj pričakovan album leta Donda. Poleg glasbenega uspeha mu je uspelo zgraditi modni imperij v svojem izvirnem slogu.

Nova doba Ye se je začela leta 2020, ko je reper podpisal desetletno pogodbo z Gapom – znamko, ki slovi po svojih denim kosih.

Novo sodelovanje z uradnim imenom Yeezy Gap Engineered by Balenciaga bo obnorel marsikog. Ta bo predstavljala estetiko urbanega minimalizma, senzibilnost množične kulture, modo, ki bo imela posebno oblikovno vrednost.

Kolekcija Yeezy Gap Engineered by Balenciaga naj bi izšla po vsem svetu junija, sledila ji bo druga kolekcija, ki bo izšla konec leta 2022.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!