Ta astrološka znamenja se zaljubijo v denar!

Zadnjič posodobljeno: :

Ne glede na to, ali ste v življenju vedno imeli okus za fine stvari ali se želite počutiti finančno varne, ugotovite, ali spadate med pet astroloških znamenj, ki jim je denar zelo pri srcu.

Na svetu, kjer nas je 7,6 milijard ljudi, je sorodna duša morda največja nagrada od vseh. Toda za teh pet astroloških znamenj je lahko največja nagrada srečanje s premožno sorodno dušo.

“Nekatere znake privlači čarobnost denarja,” je za portal Bustle povedala astrologinja Cindy Mckean in dodaja: “Medtem ko so drugi pripravljeni tvegati vse, kar je potrebno, da bi našli resnično ljubezen.” In prav tem petim znakom lahko denar pomaga, da jim srce utripa nekoliko hitreje!

Strelec

Strelec se lahko zlahka zaljubi v denar, ker ga v bistvu privlači pustolovščina in navdušenje, da bi pridobil nekaj ali nekoga, ki je nedosegljiv, pravi Linda Furiate, astrologinja in duhovna motivatorka. Strelec najde neizmerno zadovoljstvo v veličini pripovedovanja neslišanih zgodb, odhodov v nove kraje in učenja novih stvari. Zaljubljenost v denar strelcem omogoča potovanje v nove kraje in nove izkušnje, hkrati pa stke neverjetne zgodbe na luksuznih zabavah. Želja po pustolovščini jih žene k temu, da vedno sledijo denarju. Strelec bi bil izjemno vesel, če bi naključno našel ljubezen, kaj šele, če bi ljubeznijo dobil veliko denarja.

Kozorog

To zemeljsko znamenje je zelo praktično, ne navdušuje se nad fantazijami in sanjami in je osredotočeno na doseganje realnih ciljev. Kozorog si bo neumorno prizadeval za uresničitev svojih sanj. Čeprav finančno načrtovanje morda ni najbolj seksi tema pogovorov, se mora to zemeljsko znamenje počutiti finančno varno, preden odpre vrata svojega srca drugi osebi. Ko pa denar sreča ljubezen, kozorog ubije dve muhi na en mah!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LUX MEN FASHION (@lux_men_fashion)

Škorpijon

To vodno znamenje se je rodilo, da bi se zaljubilo v denar. Magnetičen in očarljiv škorpijon želi na vso moč doseči sam vrh. Njegova ostra konkurenčna narava hoče zmagati za vsako ceno. Hipnotična privlačnost omogoča temu skrivnostnemu ljubimcu, da osvoji srce vsakogar, ki si upa pristopiti k njemu. Čeprav je škorpijon pogosto neverjetno skrivnosten in samozavesten, ga v resnici večinoma časa skrbi zmaga. Vesel bo, ko bo našel pravo ljubezen, še bolj pa bo srečen, če bo v tem procesu osvojil še nekatere nagrade, zlasti denarne.

Bik

Bik ima rad razkošje. Taktilno in čutno zemeljsko znamenje ljubi prefinjene stvari v življenju. Bika je treba razvajati in skrbeti za njega, še posebej enostavno pa ga je pridobiti z denarjem. To ni presenetljivo, glede na to, da biku vlada Venera, planet ljubezni in denarja. Bik se vedno želi počutiti poveličevanega, uživa pa tudi, da se ga zasipa s pozornostjo. Ko gre za dobiček in finančno korist v romantičnem razmerju, je bik pripravljen stopiti iz svojega območja udobja. Bik ima odličen občutek, da najde dobrega partnerja, in ko ga ujame, je igra končana in bik postane popolnoma zvest.

Lev

Lev se bo zelo verjetno zaljubil v denar. Ob denarju lev obožuje tudi pozornost in občudovanje ter se najbolj tudi, ko ima pred sabo občinstvo. Pozornost, tveganje, čas in sposobnost iskanja resnične ljubezni so privlačni za vsakega leva. Rad je zaljubljen, a tudi v njegovem življenju se vse vrti okoli razkošja. Ko bo našel partnerja, bo hrepenel po nenehni razkošnih večerjah, potovanjih in življenju na visoki nogi. Leva lahko zelo enostavno osvojite z dragocenimi darili.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ali ste vedeli, da nered v hiši privlači nesrečo? Očistite dom po feng shui metodi!