Foto: Pixabay

Katera astrološka znamenja so rojena pod srečno zvezdo in katerim je pot posuta s trnjem?

Nekateri ljudje imajo v življenju preprosto več sreče kot drugi in to naj bi bilo na nek način povezano tudi s horoskopom. Spodaj ugotovite, kateri znaki so se rodili pod srečno zvezdo.

Oven

Čeprav je vaš vladajoči planet Mars, ki je bog vojne, to ne pomeni, da preživite življenje v boju. Pravzaprav vam je usojeno zmagati v vsaki bitki.

Ste pametni, motivirani in artikulirani, vaša sreča pa je bolj odraz vaše močne osebnosti, kot pa čista sreča, ki se vam zgodi kot blagoslov zvezd.

Bik

Zdi se, da vas sreča še vedno čaka za vogalom.

Čeprav se zagotovo tu in tam počutite nesrečne, je že to, da ste še vedno tu, da ste preživeli in premagali vse težave, ki vam jih je prineslo življenje, dokaz, da ne potrebujete sreče – le veliko zdrave pameti in iznajdljivosti in boste premagali vsak življenjski izziv.

Dvojčka

Žal nam je, da vam moramo to povedati, vendar astrologi menijo, da niste eden izmed “srečnežev”. Pravzaprav je vaše življenje napolnjeno z neskončnimi izzivi in ovirami, zato je sreča občutek, po katerem hrepenite.

Dobra novica pa je: vaša želja in strast po znanju vas popeljeta čez točko, do katere bi vas pripeljala sama sreča. Kdo potrebuje srečo, ko imaš tako izostren um?

via GIPHY

Rak

Vaše znamenje je eno redkih, ki je resnično blagoslovljeno.

Čeprav bo cesta vedno tlakovana z izzivi, imate prirojen občutek za smer in vrednost, ki vas po zaslugi vaših srečnih zvezd vedno uspeta usmeriti v pravo smer.

Lev

Ste tako modri in odločni, da vam res ni treba skrbeti, ali vas sreča spremlja ali ne. Vaše življenje je kot glina, vi pa ste kipar, ki je pripravljen svojo usodo oblikovati v karkoli želite.

Pozabite na štiriperesno deteljico, ste na voznikovem sedežu in z lastnimi močmi lahko dobite, kar želite.

Devica

Sreča je bila vedno izven dosega vašega razumevanja in verjetno ste navajeni tega občutka razočaranja. Čeprav se morda zdi nepravično, da je življenje za vas težje kot za druge, obstaja razlog za to, da ne nimate sreče.

V horoskopu imate najmočnejša ramena. Tu ste, da doživite težave in se naučite spoprijeti z njimi, nato pa svetu pokažete, kaj je potrebno, da se jih premaga. Na ta način ste oseba, od katere se drugi učijo in mnogi so veseli, da so vas spoznali.

via GIPHY

Tehtnica

Hej, srečneži! Ni skrivnost, da ste večni optimist in življenje pogosto teče natanko tako, kot si želite. Če ste se kdaj vprašali, kako to, da se vedno izmažete, ko imate slab dan, naj vam zaupamo, da je vse povezano z vašim dojemanjem.

Zahvalite se svojemu vladajočemu planetu, Veneri, da vidite kozarec vedno na pol poln, zaradi česar se v svojem življenju počutite precej srečne.

Škorpijon

Čeprav v življenju običajno opažate negativne stvari, je resnica, da ste pravzaprav precej srečni. Ko se vsaj malo potrudite za to, kar želite, vam življenje to postreže na pladnju.

Mnogi ne zmorejo upravljati “svoje ladje” tako hitro in enostavno kot vi, zato se lahko štejete za precej srečnega človeka.

Strelec

Čestitamo, ste eno najsrečnejših znamenj v celotnem horoskopu. Vaš vladar je Jupiter, planet sreče. Zato se vam zdi, da tudi takrat, ko vam življenje na pot prinese limone, dobite limonado.

To še ne pomeni, da ne bo izzivov (hej, to je življenje), pomeni pa, da vam rešitev nikoli ne bo zmanjkalo.

via GIPHY

Kozorog

Čeprav je vaše znamenje v horoskopu označeno za vodjo, ki se prvi sooči z ovirami in težavami, nato pa jih odstrani za druge, boste spoznali, da to vedno storite z relativno lahkoto.

Dokler ste duševno in čustveno vpleteni v vse, kar počnete, boste imeli srečo, da dosežete svoj cilj.

Vodnar

Zaslužite si velik, topel objem – kajti priznajmo si, pri sreči ste potegnili kratko.

Čeprav življenje do vas še nikoli ni bilo pošteno, vam je vedno uspelo držati glavo nad vodo, tudi takrat, ko se je zdelo, da se morda utapljate v vsej tej nesreči, ki vas obdaja.

Ribi

Nekoč je planet sreče, Jupiter, vladal vašemu znamenju. Čeprav je danes vladar rib Neptun, planet navdiha in psihičnih sposobnosti, pa Jupiter, kot že davno izgubljeni oče, še vedno vpliva na vas.

To pomeni, da niste samo srečni, ampak imate tudi dva planeta, ki vaše življenje vodita k sreči.

via GIPHY

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljše meditacije: vrste meditacije za vadbo čuječnosti (tehnike in osnove)