Katere “it” kose moramo imeti v omari po mnenju modne stilistke?

Kateri modni kosi ne smejo manjkati v omari to jesen in zimo? Za mnenje smo povprašali modno stilistko Majo Bulc, ki za letošnjo jesen in zimo priporoča predvsem kose, ki jih bomo zlahka kombinirale in z njimi zasijale tudi na jesenskem MBFWLJ 2017. Pa ne pozabite: ta prihaja v Ljubljano med 5. in 7. oktobrom. Obiščite blagovnico Maxi in izbrane prodajalne Modiana, izpolnite letak in sodelujte v nagradni igri. Mastercard® bo poskrbel, da bo za eno srečnico ali srečneža praznik mode, lepote in dizajna še posebej neprecenljiv. Berite dalje, če se tudi vi želite pridružiti Mercedesovi zvezdi.

Kateri so letošnji modni it kosi za jesen in zimo 2017 po mnenju modne stilistke Maje Bulc?

Maja Bulc damam vedno svetuje, naj najdejo svoj stil in ga potem nadgrajujejo z dodatki, ki naredijo piko na i celotnemu stajlingu. Naj svojo garderobo gradijo skozi leta in naj kupujejo kose, ki jih lahko kombinirajo.
Zadnjih nekaj let težko govorimo o trendih, saj je praktično moderno vse. Težko je najti nekaj novega, nekaj še ne videnega. Moda vedno črpa iz preteklosti in doda pridih modernosti. Pa vendarle letos ne morem mimo črtasto ukrojenih suknjičev na dvojno zapenjanje, črtastih kostimov v odtenkih sive, temno zelene in vinsko rdeče, kamelje in smetanaste barve v vseh odtenkih, kašmirnih puloverjev z ogromnimi ovratniki, čez katere se spet nosi močne ogrlice izčiščenih linij.
Veliko je kamnov, žameta in satena, rož in špičastih škornjev visoko čez kolena. Torej, mode je ogromno za vsako damo, vsaka lahko najde kos, s katerim očara. Naj ne pozabi na ličila in frizuro. Seveda pa naj izbranemu stajlingu doda svojo energijo, da zaživi v vsej svoji luči.

Letos ne pozabite na kašmirjev pulovor z velikim ovratnikom.
Letos ne pozabite na kašmirjev pulovor z velikim ovratnikom.

Blesteti v soju žarometov: Neprecenljivo

Obiščite blagovnico Maxi in izbrane prodajalne Modiana, izpolnite letak in sodelujte v nagradni igri “Neprecenljivo modno doživetje”, ki ga podarja Mastercard. Za eno srečnico ali srečneža bo praznik mode, lepote in dizajna še posebej neprecenljiv. Berite dalje, če se tudi vi želite pridružiti ekskluzivnemu doživetju.

Obisk Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana

Zmagovalec nagradne igre Neprecenljivo modno doživetje, ki do 24. septembra poteka v blagovnici Maxi ter prodajalnah Modiana Šiška, Modiana Celje, Modiana Koper in Modna hiša Maribor, bo poleg ekskluzivnega povabila na izbrani večer oktobrske edicije MBFWLJ nagrajen tudi z modnim stiliranjem Maje Bulc. Seveda bo na prizorišče prispel s prestižnim vozilom Mercedes-Benz, za dodaten pridih ekskluzivnosti bodo poskrbeli tudi umetniki ličenja MUD studio Slovenija in Mare dresura frizure.

5 x brezstična predplačniška kartica Mastercard z dobroimetjem v vrednosti 100 evrov.

Letake za sodelovanje v nagradni igri Neprecenljivo modno doživetje, ki bodo petim izžrebancem prinesli predplačniške kartice Mastercard s prednaloženim dobroimetjem v vrednosti 100 evrov, najdete v blagovnici Maxi, Modiana Šiška, Modiana Celje, Modna hiša Maribor, Modiana Koper.

Pravila in pogoji nagradne igre “Neprecenljivo modno doživetje”.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
Facebook Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana

Vsebino omogoča Mastercard.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!