fbpx

Kemija je močna, potem pa moški nenadoma izgubi zanimanje – kaj se dogaja?

Kemija je močna, počutite se povezane. Začnete se navduševati ... je to lahko to? Potem pa se nekaj spremeni.

Moški so programirani tako, da obožujejo lov. Vsakič, ko se jim nova ženska zdi privlačna, zabavna, pametna in neustavljiva, po celem telesu začutijo mravljinčenje. Naredijo vse, kar je v njihovi moči, da si dokažejo, da lahko dobijo to žensko. Ko pa ženska enkrat pokaže zanimanje in jo moški dejansko dobi, nima več ničesar za dokazati. Pojavi se njegov strah pred predanostjo in njegov prvi nagon je pobeg. Zato se premakne k naslednjemu osvajanju, da si povrne svoj ego.

Moški, ki potrebujejo nove osvajalske pohode, da dvignejo svoj ego, so negotovi. Izgubijo zanimanje, ko ženska pokaže zanimanje, saj se na neki ravni počutijo nevredne. Zato morajo na “lov” za drugo žensko, da se ponovno počutijo dragocene.

Poznam moškega, ki mi je nekoč rekel, da bi vsakič, ko bi videl, da je ženski všeč, pomislil, da je z njo nekaj narobe. Zaradi negotovosti vase je izgubil zanimanje za katero koli žensko, ki ga je dejansko ljubila, ker se ni čutil vrednega ljubezni. Moški, ki sodijo v to kategorijo, so čustveno nedostopni in jih sploh ne zanima, da bi bili v zvezi. Kako se lahko torej izognete takim moškim in privabite “varnejše” moške, ki dejansko iščejo zveze?

Ne nasedajte moškemu, ki vam takoj obljubi “mavrice in rožice”. Pravi moški tega ne rabi. Zato poiščite skrbnega, preudarnega moškega. Moški, ki je v resnici resen, ne pokaže svojih občutkov, dokler vas ne spozna in se odloči, da ste pravi.

Kako zgraditi privlačnost

V zgodnjih fazah razmerja si želite zgraditi dovolj privlačnosti, da se bo počutil dovolj močnega glede vas in da se vam bo posvetil sam po sebi. Ko se namreč sam odloči, da se vam bo posvetil, potem ste ga resnično “dobili”.

Kako zgraditi privlačnost? Moški se zaljubijo glede na to, kako se počutijo z žensko. Če ga nenehno sprašujete, kje je, ali pritiskate nanj, kam gre zveza, se ne bo počutil dobro. Bodite samozavestni, igrivi in prepričani vase. Zabavajte se. Smejte se. Sledite toku. Naj se v tem trenutku dobro počuti v vaši družbi, da bo želel preživeti svojo prihodnost z vami.

Bodite najboljša različica sebe. Verzija sebe, ki se sprosti s prijatelji in se zabava. Ne bodite nora, negotova različica sebe, ki se nenehno sprašuje, ali ste dovolj dobri zanj. Ne dovolite, da bi vaša čustva zaslepila tisto, kar je pri vas najboljše. Če se počutite negotovo, ker ni poklical, pojdite ven in se zabavajte s prijatelji. Ne recite mu, da ste negotovi glede tega. Naj se potrudi, če vas želi imeti.

Pomembno

Če preveč razmišljate o prihodnosti in ste prehitro resni, ga bo to prestrašilo. Če izgubi zanimanje in se umakne, naj gre. Ne spuščajte se v drame. Razumite, da ga ne morete prisiliti, da se zanima za vas.

Če je pravi moški za vas, bo ugotovil, kaj mu manjka, in se bo počutil dovolj varnega, da se bo vrnil, ker ve, da ga v nič ne silite!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!