fbpx

Kolekcija Iris Apfel x H&M: predstavljamo celotno kolekcijo

Na prodaj od 31.3. na hm.com

Če je kdo na svetu, ki dokazuje, da je modni slog možen v kateri koli starosti, je to Iris Apfel. Notranja oblikovalka in poslovna ženska, ki je pravkar praznovala svoj 100. rojstni dan, je ena najbolj ikoničnih oseb preteklega stoletja in ima več kot dva milijona sledilcev na Instagramu. Zdaj pa se je odločila še za sodeluje z modnim velikanom H&M. Kolekcija bo na voljo od 31. marca dalje na spletni strani hm.com.

Kaj lahko pričakujemo od kolekcije Iris Apfel x H&M? V kolekciji je veliko vzorcev in mešanja barv. Pričakujete lahko tudi volumen silhuete kot je čudovita jakna iz organze, ki je Apfelov najljubši kos. V vsaki kategoriji boste lahko našli nekaj zase – vključno z oblekami, plašči, oblekami z naborki in kompleti v svilenem slogu.

Foto: H&M

Omeniti velja tudi dodatke, ki so zvezda šova. Nakit je v središču pozornosti, saj je Iris dobro znana po svoji nagnjenosti k nalaganju drznih kosov in pristopu »več je več«. V ponudbi so velike ogrlice, uhani in zapestnica. Od ostalih dodatkov lahko pričakujete čevlje, pasove in vzorčaste hlačne nogavice.

https://www.instagram.com/iris.apfel/

“S tem sodelovanjem praznujemo edinstveno in izjemno žensko ter njen ustvarjalni in drzen slog,” je pojasnila Ann-Sofie Johansson, kreativna svetovalka pri H&M. ” Iris pokaže, da se stil ne stara in ljudi nenehno spodbuja, da z modo pokažejo, kdo so – in se hkrati zabavajo.”

Iris Apfel pravi, da poanta stila ni v tem, da bi zanj porabili veliko denarja. Ne gre za to, kaj ali koga nosite, ampak kako se počutite, ko nekaj nosite. Po njenem mnenju gre pri stilu za samoizražanje. Zato je z veseljem sodelovala s H&M, saj ponujajo odličen stil po dostopnih cenah.

Poglej celotno kolekcijo Iris Apfel x H&M

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!