Praznovanje poletja z legendo tehno glasbe Richie Hawtinom

V Ambasadi Gavioli bodo poletje praznovali v velikem slogu. Glasbo bo vrtel legenda techno glasbe Ritchie Hawtin. Naše barve bo zastopal Valentino Kanzyani.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Ambasada Gavioli, Industrijska cesta 10, Izola

Organizator

Eventim

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

25 evrov v predprodaji, 30 evrov na dan dogodka

V sklopu dogodka Summer Gathering se za mešalko vrača legenda techno glasbe, Richie Hawtin. Že od svojih poznih najstiških let ustvarja odlično elektronsko glasbo ter kreira trende v elektroniki. Svojo glasbeno pot je začel v poznih osemdesetih, v času razcveta tako imenovanega detroitskega zvoka. Izboril si je rezidenco v precej temačnem klubu The Shelter, kjer je redno mešal house in techno zvoke z bolj industrijsko glasbo tistega časa. Poznamo ga tudi pod psevdonimom Plastikman ter serijo izjemnih dogodkov pod blagovno znamko ENTER., s katero zadnji dve leti vztrajno polni klube po vsem svetu.

Valentino Kanzyani bo praznoval svoj rojstni dan in poskrbel, da se bomo res dobro zabavali in praznovali njegovo ter naše življenje skupaj, v najboljši družbi. Na majhnem plesišču bomo priča dvema izjemnima talentoma. Binh, ki slovi po večletni rezidenci kultnega Club Der Visionaire, ki je v kratkem času postal nepogrešljiv člen sodobnega berlinskega zvoka ter Barac, ki prihaja iz Romunije. Vsekakor poletni žur, ki ga ni zamuditi.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!